3 x ostamisesta ja sen perustelemisesta

some_nostot.jpg

”Sehän on kuin panisi rahaa pankkiin.”

Siinä perustelu, jonka kuuleminen huonekaluliikkeen kassajonossa hymyilytti. Pariskunta kinasteli hinnakkaan lampun tarpeellisuudesta, ja lopulta nainen hiljensi miehen vakuuttamalla, että ostos oli sijoitus, jonka arvo säilyy.

Ostamisen syyt ja perusteet nousivat mieleen, kun Minä ja mun pää -blogin Hennakristiina aloitti ostolakon, Fabulous thingsin puolella päästiin ihailemaan puoleen hintaan löytynyttä Fendin laukkua, ja shoppailu nousi tapetille – kirjaimellisesti – myös lokakuun Trendissä, kun ihanan kotinsa aukeaman jutussa esitellyt Marjo Saarela kertoi näin:

”Eräänä yönä surffaillessa löysin Josef Frankin klassikkotapetin ja tilasin saman tien kymmenen rullaa.”

Mitä ostolöytöjä olette tehneet – ja miten ne itsellenne perustelleet?

 

Kommentit (2)
  1. Mä löysin fb-uutifeedin kautta liput Venezuelaan (HKI-Caracas-HKI) hintaan 264 €/hlö. Viettiin sitten kaverin kanssa vuoden kaksi pimeintä viikkoa Karibialla piskuisella saarella auringossa, lämmössä ja meressä. Ah. Se oli elämäni Löytö.

  2. Kaapelitehtaan kirppikseltä löysin 25 eurolla pussillisen vaatteita: Niken juoksuhousut, treenitoppeja, t-paitoja ja jopa mustan 100% villahuivin. 25e. Samalla hinnalla hain Monkista collegepaidan – siis yhden paidan. Kaikki second handina hommatut jutut on mun mielestä täysin oikeutettuja, ja vähemmästäkin alkaa karsastaa vaateliikkeitä kun ovat niin kalliita. Laadukasta ja hyvää voi löytää kierrätettynäkin! Toisen roska toisen aarre jne… ^___^ #kirppislife4ever

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *