3 x päivän nostalgiatrippi

rannekello_0.jpg

1. Rannekellon paluu

Lilyläiset ovat viime aikoina olleet nostalgisella tuulella: Pupulandian Jenni esimerkiksi innostui vuosien tauon jälkeen haaveilemaan rannekellosta, tuosta kännyköiden myötä uhanalaiseksi käyneestä perinneasusteesta. Inspiraationa toimi Marc Jacobsin kellomallisto. Oletko sinä pysynyt uskollisena rannekelloille, vai tarkistatko aikasi aina kännykästä?

 

kirje.jpg

2. Etanaposti

Oikeiden kirjeiden saamisen ja kirjoittamisen ihanuutta ovat hiljattain fiilistelleet sekä Lilou’s Crushin Hertta että Laura de Lille. ”Lakkaamattomassa sähköposti- ja tekstiviestitulvassa ottaisi mieluusti ajatuksella kirjoitetun kirjeen kymmenen typontäyteisen tekstarin sijaan”, Laura toteaa. Muistatko, koska itse lähetit viimeksi perinteisen kirjeen? (Ja ei, pelkällä allekirjoituksella varustettuja joulukortteja ei lasketa.)

 

ryijy_brookandlyn_mimi_jung_weaving_21.jpg

3. Ryijy uudella tapaa

Sisustusesineenä ryijy tuo mieleen lähinnä 1980-luvun mummolan tai pikkukylän pankkikonttorin aulan. Visual Diaryn Saara kuitenkin bongasi jenkkifirman nimeltä Brook & Lyn, jonka käsissä ryijy päivittyy upeasti tälle vuosituhannelle. Minä kelpuuttaisin kyllä nämä veikeät seinävaatteet ihanine väriyhdistelmineen omalle seinälleni – entäpä te?

 

Kyselee Maija, joka ei ole kirjoittanut oikeaa kirjettä ehkä sitten vuoden 2003 mutta on kylläkin käyttänyt rannekelloa uskollisesti yhdeksänvuotiaasta asti (kello tosin on vaihtunut pariin kertaan siitä ensimmäisestä vaaleansinisestä, jossa oli digitaalinäyttö.)

Kuvat: Pupulandia, Visual Diary ja Laura De Lille.

Kommentit (2)
  1. Nostalgiahengessä voisitte käydä tsekkaamassa tämän, olis nastaa kuulla toimituksen kanta asiaan 🙂

    http://www.lily.fi/blogit/olennaisuuksia/jos-sulla-olisi-aikakone-minne-matkustaisit

    1. No mehän käydään, kiitti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *