3 x sininen kesäasuste

sininen.jpg

1. On osin Célinen ja osin Elin Klingin ansiota, että klassiset pienet silkkihuivit ovat taas tapetilla – ja ihmisten päässä. Mia inspiroitui Jackie O:n kesätyylistä ja kietaisi sinisävyisen huivin päähänsä aurinkosuojaksi. Liukas silkkihuivi ja sileät hiukset voivat tosin olla mutkikas yhdistelmä, kuten Miakin huomasi. Jos huivi ei pysy kutriesi päällä, kokeile kiinnittää se hiuksiin huomaamattomilla kapeilla pinneillä. Ja onneksi silkkihuivi näyttää hyvältä myös kaulassa: kurkkaa viisi tapaa sitoa huivi täältä.

2. Myös Jepsukka luottaa sinisiin kesäasusteisiin. Toimituksellekin kelpaisivat nämä samettiset täpläloaferit ja yhdistäisimme ne aivan kuten Jepsukkakin: valkoiseen t-paitaan, bleiseriin ja kuluneisiin kapeisiin farkkuihin.

3. Parhaat vaatteet ja asusteet tekevät vähän muutakin kuin näyttävät hyvältä tai suojaavat meitä sääolosuhteilta – ne tekevät olostamme piirun verran paremman. Niin kävi Hertalle näiden kärpästen rouva -lasien kanssa. Jos se saa sinut nauramaan, on maailmaa joskus ihan hyvä katsoa sinisten linssien läpi.

 

Teksti Noora, kuvat blogeista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *