3 x terveyssandaalit

Toimitus

Vaikka sandaalikeleistä ei ole tietoakaan, näkyy terveyssandaalitrendi ympäri Lilyä. Kesän suosikkisandaalit Birkenstockit pitävät pintansa, mutta mitkä tahansa simppelit terveyskengät jalkaan sujauttamalla saat kesäasustasi ajankohtaisen.

Coco kertoo käyttäneensä valkoisia sandaalejaan koko kevään, mutta sanoo tennissukkatrendille vielä tiukasti ei. Piret antaa nahkasandaaleilleen arvosanaksi huikean kymppiplussan.

Tyyne puolestaan myöntää sortuneensa sandaaliostoksille blogien houkuttelemana, mutta tuumii kenkien toimivan töissä ihan yhtä hyvin vielä kuumimman trendin laannuttuakin.

Onko täällä muita terveyssandaalitrendille vasta lämmenneitä?

 

Teksti: Vivi, joka teki Tyynet ja näpytteli juuri valkoiset Birkenstockit tilaukseen

Kuvat: Coco Sweet Dreams, lainahöyhenissä, Sukat makkaralla

Kommentit

Onhan täällä! Mä en tosin taipunut perusmalliin, mutta varvastossumallin Birkkareissa mukana trendissä :)

http://www.lily.fi/blogit/kaislarannalla/hintavertailua-hittikengat-ja-mummotossut

Toimitus
Toimitus

Hyvältä näyttää!

Toimitus
Toimitus

Sen puolesta me täällä toimituksessakin liputamme, kaikki vallitsevat trendit kun ovat tällä hetkellä melko käytännöllisiä ja mukavia. Klassisuus on toki aina, no klassista ;)

nansk

Huh, aloin jo luulla että olin ainoa. Ei irtoa lämpöä täältäkään, ei. Aika karsean näköiset vielä mun mielestä... Tulee mieleen lonkkavikainen mummo. Mutta hei, jokaiselle toki omansa, eipä kukaan ole tällaisia mun jalkaan tunkemassa joten live and let die :D

annaandandyathome
A&A at HoMe

Zarassa just tänään ihailin jo lasten mallistoa! :) 

http://www.lily.fi/blogit/aa-home/lasten-kengista-terveyskengista

Olen itse niin monta vuotta käyttänyt birkenstockeja töissä, etten pystyisi postilaatikkoa kauemmas lähtemään... Mutta ihan kivoilta ne muilla näyttää!

Toimitus
Toimitus

No nuo ovat kyllä suloiset! <3

Kommentoi