3 x tyylikäs risat farkut -look

farkkulookit.jpg

 

1. Mia luottaa farkkutyyleistä vanhimpaan: lahkeista rispaantuneisiin Leviksiin. Parhaalta risat lahkeet näyttävät, kun lahje on aavituksen vajaamittainen, jalassa on matalavartiset kengät ja nilkat ovat paljaat – tarkemmin sanottuna neljän kuukauden päästä siis. 

2. Risat farkut voivat olla myös hillityt, kuten Eevan farkkulook todistaa. Perinteisesti farkut revitään auki polvista, mutta kun polvet ovat ehjät ja muut reiät pieniä, on asun fiilis enemmän pariisitar kuin rokkarin morsian. (Myös harmaalla neuleella saattaa olla osuutta asiaan.)

3. Mi Mi Mendinen kurkkausaukko-farkuissa ei taas ole mitään hillittyä, mutta ne voi silti (tai juuri siksi) yhdistää vaatekaapin klassikkokamoihin: pooloneuleeseen ja pitkään villakangastakkiin. Ohjeet aukkofarkkujen tekoon täällä.

Teksti: muotituottaja Noora, jonka siniset farkut ovat ehjät, mutta käytössä lähinnä ulkoiluvaatteena. Eli verkkareiden korvikkeena.

Kuvat blogeista.

Kommentit (5)
 1. Äh nyt on pakko laittaa tämä tuolta facebookin puolelta tännekin, eli:

  ”Oonko nyt oikeesti vaan näin avuton tai sokea, vai eikö uudessa lilyssä voi enää ”unfollowta” kommentoimiaan postauksia? Auttakee auttakee!”

   

  1. Moro! Toistaiseksi ei valitettavasti voi – tutkailemme tilannetta ja tiedotamme heti, kun tiedotettavaa on!

   1. OK, kiitos tiedosta! Kiva ois jos toiminnallisuus tulis takaisin 🙂 Toinen kysymys vielä, että jos omaa blogipostaustaan muokkaa julkaisun jälkeen, niin saako sitä muokattua ilman että julkaisuaika siirtyy tähän hetkeen (eli esim. viikko sitten tekemäni kirjoitus julkaistuukin uudelleen tänään)?

    1. Kyllä saa. Tee niin, että kun muokkaat juttua, älä tallenna sitä välillä luonnoksiin vaan livetä se saman tien. Luonnoksissa käynyt juttu saa uuden julkaisuajan.

 2. Noi Mian farkut näyttäs kyl olevan Dieselit

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *