4 ajankohtaisinta katutyyliä Milanon muotiviikoilta

katutyylit1.jpg

Muodin kerma pakkasi laukut ja siirtyi tällä viikolla Milanoon. Keräsimme Milanon muotiviikoilta katutyylien avaintrendit.

 

1. Kasvot kehiin

Naamoja näkyy joka paikassa. Katutyylitähtien suosikkimerkki Kenzo printtasi housunlahkeisiinsa silmiä, ja Prada esitteli kevätmallistonsa, jossa vilahteli runsaasti erinäköisiä kasvoja. Naamatauluja voi nyt printata ihan mihin tahansa. Enää puuttuvat vain legendaariset Smiley-paidat.

 

katutyylit2.jpg

2. Miehen vaatekaapilla

Yksi syksyn suurista trendeistä on maskuliinisuus höystettynä ripauksella naisellisuutta. Feminiinisyyttä miehiseen silhuettiin saa vaihtamalla suorat housut hameeseen tai pukemalla housujen päälle hameen helmoja muistuttavan laahuksen. Tähän lookin kuuluvat ehdottomasti korkeat korot.

 

katutyylit3.jpg

3. Huomiolaukku

Ensin tulivat huomiokaulakorut ja huomiosvetarit. Nyt muotiväki on innostunut myös huomiolaukuista. Mitä suurempi, kresimpi tai näyttävämpi materiaali, sen parempi. Hankintalistalle kannattaakin nyt laittaa salkkukokoinen Chanel ja käärmeennahkaunelma. Tai sitten ihan vain tavallinen Alepan muovikassi.

 

katutyylit4.jpg

4. Suoraan salilta

Sporttivaikutteet ovat sitkeää sorttia ja pysyvät yhä pinnalla. Collegepaidat ovat peruskauraa, ja muotiviikolla askelletaan myös verkkareissa. Lookiin kuuluvat myös rennosti sliipattu tukka ja tyylikäs olkalaukku.

 

Kurkkaa lisää mahtavia katutyylejä Harper’s Bazaarin kuvagalleriasta.

 

Teksti: Laura Paananen, joka itse asiassa jo bongasi Smiley-paidan erään helsinkiläisen vaateliikkeen ikkunasta

Kuvat: Diego Zuko/Harper’s Bazaar

 

Kommentit (6)
 1. Heeeeei! Toi Tjäreborgin mainos peittää joidenkin blogien koko sivun. Kuvat tulee päälle, mutta kaikki teksti jää sen alle. mm. Tyyliholistin ja Saara Sarvaksen blogeissa on tämä ongelma! Hjälp!

  1. Kiitos ilmoituksesta Mindeka! Raportoimme bugista ja se korjataan. Jos samaa ongelmaa muista blogeista, laita meiliä anna.karhune(at)a-lehdet.fi, niin välitämme virheen korjattavaksi. Tattis avustasi!

   1. …liisan nopsasorminen, osoitehan on tietysti anna.karhunen(at)a-lehdet.fi

 2. TiinaMariN.
  20.9.2013, 14:39

  Joo joo smileypaidoille! Missä näit sen, Laura?

   

  1. Bongasin sen niinkin eksoottisesta paikasta, kuin Espritin ikkunasta. Oli aika random! 😀

   Voisin muuten kuvitella smiley-paidan sopivan juuri sinun tyyliisi!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *