5 + 1 asiaa, joita arvostamme White Trash Diseasen Natassa

Toimitus

 

White Trash Disease muuttaa viikonloppuna pois Lilystä. Oi, kiitos Nata ajastasi Lilyssä! Nata on tuonut yhteisöömme paitsi tajuttoman herkullisia ruokakuvia, myös asennetta ja freesejä ajatuksia – ja tuo niitä vierailijana toivon mukaan jatkossakin. Näitä asioita erityisesti arvostamme WTD:ssä!
 

1. Asenne

Nata ei ole koskaan ujostellut puhua suoraan ja tarttua aiheisiin, joista supistaan selän takana. Ai keskustelupalstalaiset, juoruiletteko siellä millaista on olla ammattibloggaaja? Nata kertoo.
 

2. Rohkeus

WTD:ssa tartutaan rohkeasti aiheisiin monelta kantilta. Kuka voisi unohtaa rohkean postauksen siitä, että Nata ei aio äänestää. Nata osallistuu myös kiitettävästi keskusteluun. Tässä kiivasta keskustelua herättänyt kirjoitus maahanmuuttajien menestyksestä.
 

3. Avoimuus

Nata on ollut rehellinen ja avannut elämäänsä monelta kantilta. Myös kun parisuhde päättyi.
 

4. Kiinnostavien asioiden vainu

Natalla on oiva kyku pitää tuntosarvet ojossa ilmiöiden suhteen. Tämä postaus oli varmasti osatekijänä siihen, että Treffipubin hampurilainen nousi ilmiöksi ja Suomen parhaaksi.
 

5. Huumori

Älä ota sitä vakavasti, itseäsi varsinkaan. Natalta oppii mahtavaa itseironiaa ja elämän kepeyttä. Sinkkuelämässäkin on huumoriarvonsa, kuten Nata osaa kirjoittaa.
 

+ Tyylitaju

Kaiken tämän lisäksi Natalla on silmää sisustukselle ja tunnistettava tyyli. Blogin luetuin sisustuspostaus on kylpyhuoneen muodonmuutos. Ei ihme!
 

Nata, kiitos ajastasi Lilyssä ja onnea tulevaan, nähdään puolin ja toisin!

 

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Todellakin nähdään!! <333

Toimitus
Toimitus

<3

Kommentoi