5 + 1 asiaa, jotka opimme helmikuun Trendiä tehdessä

02_kansi_nettiin.jpg

 

Helmikuun Trendistä tekee mieli lukea jokainen juttu heti. Ja kun lehden on lukenut kannesta kanteen, huomaa tulleensa tosi hyvälle tuulelle.

Vai mitä sanotte jutusta, jossa miehet kertovat, mitä ominaisuuksia he rakastavat elämänsä naisissa? ”Tyttöystävälläni on minulle asiaa aina silloin, kun hän istuu pissalla.” (Jutun on muuten kirjoittanut Mua lemmitkö vielä Kustaa -blogin marietta.)

Tai Kaikki mitä rakastin -blogista tutun Eeva Kolun esittelemästä uskomattoman herkullisesta sitrus-pistaasisalaatti-reseptistä? ”Jos peilistä katsoo vähän väsähtänyt naama, tee itsellesi palvelus ja tankkaa päivittäinen annos syötävää valoa sisuksiisi.”

 

Pidemmittä puheitta, toimitus saa nyt kertoa: mitä opitte tätä lehteä tehdessänne?

1. ”All the work and no play makes Jack a dull boy”

Jack Nicholson oli oikeasti vihainen Hohto-leffan kuvauksissa, koska kässäriä koko ajan muuteltiin. Ilmankos teki mieli riehua sen kirveen kanssa! Seuraavan kerran kun joku päättää muuttaa palaveriajankohtaa viiden minuutin varoitusajalla, taidan lähettää vastauspostina tämän giffin.”

Jenni, päätoimittaja

2. Neuletakin alle ei tarvitse pukea aluspaitaa

”Kannattaa tosin ensin varmistaa, että takissa on pitävät napit.”

Heini, toimitussihteeri

3. Amerikassa deittailu on tarkkaa puuhaa

”Deittitutka-juttua tehdessäni bongasin hämmentäviä amerikkalaisia deittailusivustoja, Yhdysvalloissa on omat deittisivustonsa muun muassa niille, jotka tykkäävät pukeutua eläimiksi. Sovelluksia tutkiessani opin myös, ettei poikaystävääni haittaa, vaikka minulla on ladattuna puhelimeen neljä eri deitti-appsia.”

Julia, tuottaja

4. Seksi on yhtälö

”Opin, että rutinoituneeseen seksielämään löytyy ratkaisu yhdellä virkkeellä: ’Muuttakaa seksiyhtälöstä jokin tekijä: mitä, missä, milloin, kuka, miten, miksi.’ Se on yksi Elina Tanskasen nerokkaista neuvoista Auta, Elina -palstalla.”

Kati, toimituspäällikkö

5. Punanaamiosta voi ostaa meikkejä

”Opin (Saara Sarvas -blogin) Saaralta, että parhaat irtoripset saa Punanaamiosta. Toisaalta huomasin catwalkilta, ettei irtoripsiä tarvita, sillä tuleva kevät on nakuilevinta silmämeikkiaikaa ever. Ruskea ripsari tulee!”

Jenna, muodin ja kauneuden vastaava tuottaja

+ 1 Treffeillä kannattaa juoda kaljaa

Heini, toimitussihteeri

 

Kommentit (6)
  1. Epätoivoinen
    5.2.2014, 16:03

    Olen levoton. Minun olisi pitänyt saada Trendi A-lehtien tilaajalahjana, mutta ei ole kopsahtanut. Nyt en viitsi ostaa kaupastakaan. Ja samalla pitäisi olla kiitollinen tilanteesta, sillä Trendin sijaan minun pitäisi lukea englantia. Mutta ku ei huvita

  2. Pari sannaa
    4.2.2014, 17:56

    Kommentti kohtaan +1: o/ 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *