5 + 1 syytä: Lily Edit on uusi suosikkimediasi

Toimitus

Ylpeinä esittelemme Lily Editin, uuden kauneus- ja muotimediamme! Kiihkeästi odotettu saitti on nyt auki. Tervetuloa! 

Sinulle, joka vielä mietit, että "Ai siis, mikä Lily Edit?", kokosimme muutaman hyvän syyn eksyä uuden julkaisumme syövereihin:

1. Toimituksen muoti- ja kauneusjuttuja ihan joka päivä. Lilyn lisäksi teemme Trendi-lehteä, joka kokoaa joka kuukausi mahtavimmat muotikuvat, kiinnostavimmat ajatukset, haluttavimmat ostokset ja kaiken muun olennaisen. Mutta lehti ilmestyy vain kerran kuussa. Uusi Lily Edit päivittyy joka päivä, myös silloin, kun heräät hitaaseen sunnuntaiaamuun. Editin juttuja kirjoittavat Trendistä ja Lilystä tutut luottotekijät: muodin vastaava tuottaja Noora Nuotio, kauneustuottaja Jenna Kämäräinen ja Musla-blogiakin kirjoittava muotiassistentti Mia Frilander.

2. Aarteet ja arjen pelastajat. Oletko sitä mieltä, että muoti ei ole sinun juttusi? No, veikkaamme, että Lily Editin jutut kiinnostavat muitakin kuin muotihifistelijöitä. Kukapa ei haluaisi löytää täydellisesti istuvaa takkia tai luomiväriä, joka saa silmät näyttämään suuremmilta? Valitsemme joka viikko parhaat arjen pelastajat ja aarteet, joihin kannattaa sijoittaa.

2. Kuin kioskin kaunein lehti kännykässäsi. Editin ulkoasu on taattua Lily-laatua. Graafiset neromme ovat suunnitelleet Editin niin, että siellä on entistäkin miellyttävämpää lukea myös pitkiä artikkeleita ja inspiroitua vaikuttavista kuvista.

4. Sisäpiirin raportit. Kun jotain kiinnostavaa tapahtuu, tungemme eturiviin ja kerromme uutisen saman tien. Tällä viikolla raportoimme livenä Pariisin muotiviikoilta.

5. Tirkistelyä ja tuotesuosituksia. Yksi lempilampsemme uusista Lily Edit -juttusarjoista on Kylppärikaappi. Jutussa marssimme kiinnostavien tyyppien ja julkkisten kylppäreihin ja selvitämme, mitkä purkit, kauneusrutiinit ja oivallukset ovat heidän upeutensa taustalla. Luvassa on myös muita koukuttavia juttusarjoja, kuten asiantuntijoiden vastauksia kauneuspulmiin ja helppoja vinkkejä yleisiin pukeutumispulmiin.

+

1.       Uusi muotiblogien verkosto. Lily Edit kokoaa yhteen joukon Suomen kiinnostavimpia muotiblogeja. Lupaamme, että selaamalla Editiä saat jokapäiväistä asuinspiraatiota. Mukana ovat vanhat tutut tekijät Lilyn omasta You feelin it -blogin Petra Koivistosta bloggaajapioneeri Vesa Silveriin ja joukko nousevia nimiä, kuten The Next Episode, Sylvie Mus ja Fashion Worries.

Että eipä muuta kuin tästä päivästä lähtien Editissä nähdään! Tervetuloa peremmälle.

 

Lily.fi/edit

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Emme voisi paremmin sitä itse sanoa!

inan. (Ei varmistettu) http://savilankadulla.blogspot.fi

Hip Hip ! Mahtavaa :) !!

Toimitus
Toimitus

Hip hip, kiitos!

M.
Avec Mari

Ihana ihana saitti! Kävin heti hotkimassa kaikkia juttuja! Listalle löytyi myös uusia blogeja, jee. 

Toimitus
Toimitus

Mahtavaa! Ihanaa että tykästyit ja löytyi paljon kiinnostavaa :)

Bebu (Ei varmistettu) http://idecor8.fi

Super näppärä, i like!!

Toimitus
Toimitus

Jes, kiitos! Halusimme että saitti on sekä tyrmäävän upea että helppokäyttöinen!

Kommentoi