5 + 1 syytä rakastaa Amy Schumeria

amy_schumer_apollo_hbo_nordic.jpg

Kai olet tutustunut jo tämän hetken kiinnostavimman koomikon Amy Schumerin huumoriin? Näistä syistä rakastamme häntä – mukana suosikkisketsimme.

1. Hänelle häviö on hidaste, ei este

Amy Schumer, 34, aloitti uransa pieniltä stand up -klubeilta ja osallistui pari vuotta myöhemmin Last Comic Standing -televisiokisaan. Hän ei voittanut, mutta voitto ei ole tärkeintä, hän sai kisasta kaivattua näkyvyyttä. Vähitellen Amy sai oman sketsiohjelmansa Inside Amy Schumer Comedy Centralille. Tänä syksynä sarja voitti parhaan sketsiohjelman Golden Globen. Inside Amy Schumerin sketsejä löytyy paljon Youtube-kanavalta. Katso, et pety.

https://www.youtube.com/embed/6eqCaiwmr_M” frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>

 

2. Hän on peloton eikä suostu lokeroitavaksi

Amy puhuu seksistä, omasta elämästään ja kaikesta rohkeasti sekä uskaltaa kysyä ja vastata. Hän ei halua olla perinteisen naismuotin mukaisesti kaunis, fiksu tai hauska, vaan olla myös arkinen, höntti ja hämmentävä.

 

3. Hän on feministi

Amyn sketsit ovat aina hauskoja, rohkeita ja niissä on feministinen twisti. Kuten nyt vaikka loistava The Last F-able Day, josta voi bongata eturivin naisnäyttelijöitä kertomassa, millainen on vanhenevan naisen rooli yhteiskunnassamme.

 

4. Hän on fiksu

Älä anna blondimeiningin hämätä. Amyn sketsit ovat parhaimmillaan myös pieniä opetusvideoita, jotka saavat oivaltamaan erityisesti sitä, kuinka omituiseksi naisten väliset suhteet voivat joskus mennä. Mitä jos ensi kerran kun työkaveri kehuu uutta tukkaasi, sanoisi kiitos eikä ”tämä nyt vaan on tällainen… karvahattu”?

 

5. Hän löytää seksistä huumoria

Deittailu, seurustelu ja seksi on aina Amyn sketseissä vähän liian vakavaa – vähän niin kuin oikeassakin elämässä.

 

+ Hän on aito

Amy on epävarmuuksineenkin itsevarma tavalla, joka tuntuu terveeltä. Hän ei tarvitse katsojia tsemppaajakseen, säälijikseen tai ajamaan asiaansa. Meidän tehtäväksemme jää vain nauttia.

Katso suosikkimme Siskonpeti-sketseistä.

Kuva: HBO Nordic. Palvelussa on nyt nähtävillä Amy Schumerin loistava Live at the Apollo -standupesitys.

Kommentit (1)
  1. Yleensä amerikkalaiset naiset on kauniita mut nyt olen kyllä vähän pettynyt.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *