5 + 1 tapaa näyttää ruskettuneemmalta kuin oletkaan

Toimitus

 

Elokuu alkoi, etkä ole vieläkään ehtinyt rannalle? Ei hätää, näillä vinkeillä kalpeanaamakin uskaltaa jättää turvasukkikset kotiin:

  1. Pukeudu valkoiseen (ainakin, jos olet asteenkin lakanaa päivettyneempi). Kirkasta valkoista vasten vaaleakaan hipiä ei näytä kalmankalpealta. Toimii parhaiten, jos olet jo aavistuksen päivettynyt. Hae inspiraatiota valkoisiin asuihin esimerkiksi Mi Mi Mendineltä ja Lainahöyhenissä-blogin Piretiltä. Aloita testaamalla valkoisia kynsiä.
  2. Muista poskipuna tai aurinkopuuteri. Poskipuna ei ehkä tee kasvoistasi ruskettuneempia mutta ainakin terveemmän näköiset. Katso Saara Sarvaksen ohjeet helppoihin varjostuksiin täältä.
  3. Rusketu sisäisesti. Kiitos hyvää -palstan Virpi vinkkaa, mitä kannattaa syödä (tai juoda), jos haluaa hehkua. Virpin vinkkejä on testannut ainakin Eeva.
  4. Hylkää ihonväriset kuultosukkahousut ja sipaise sääriisi vauvaöljyä (kyllä, luit oikein). Säihke hämää huomion pois kalpeudesta.
  5. Jos haluat olla järkevä, unohda rusketushössötys kokonaan ja vietä loppukesäsi ylpeästi varjossa. Ihosi kiittää vanhempana.

+ 1: Jos olet epätoivoinen, seiso aina jonkun itseäsi kalpeamman vieressä. Kokeilu omalla vastuulla.

Teksti: Emmi, joka on rannalla usein se varjoa kaipaava ilonpilaaja.

Kuva: Kiitos hyvää.

 

 

 

 

Kommentit

Hei, ihania vinkkejä :D Mutta valkoista pelkääville myös esimerkiksi turkoosi sekä ylipäätään kunnon silmämeikki korostavat rusketusta hyvin. Myös ruskean ja korallin värin sanotaan korostavan päivettynyttä ihoa, mutta ne vaativat mielestäni jo ihan yhtälailla oikean päivetyksen, niin kuin tuo valkoinenkin, että näyttää vähänkään hyvältä... Koralli yhdistettynä valkoiseen suomalaisihoon on yleensä pelkästään pelottava yhdistelmä, eikä pue ketään. Harmi, koska se olisi niin näyttävä väri muutoin :( 

Hannele/MRS.L (Ei varmistettu) http://mrslbloggaa.blogspot.fi/

Neonvärit, etenkin punainen korostaa rusketusta todella hyvin! Itse olen ihan lakanaemäntä, mutta rakastuin omaan rusketushipiääni, kun sovittelin neonpunaista toppia. <3

CougarWoman
CougarWoman

Itse käytän aurinkopuuteria paitsi kasvoihin, myöskin rintakehään, käsivarsiin ja sääriinkin. Jos vielä valitsee hieman "hohtavan" puuterin, niin avot mikä (ruskettuneitten) säärien säihke! 

Toimitus
Toimitus

Kiitos vinkeistä Himokaaso ja Hannele! Aloitamme varovasti neonvärisestä kynsilakasta.

Toimitus
Toimitus

Kiitos CougarWomanille myös vinkistä - aurinkopuuteri on täälläkin päin hyväksi todettu niksi, joskin sen annostelun kanssa saa olla todella tarkka (puhumme kokemuksesta, kröhöm).

Kommentoi