5 + 1 tapaa näyttää ruskettuneemmalta kuin oletkaan

strawberry-peach-juice-tanning2_0.jpg

 

Elokuu alkoi, etkä ole vieläkään ehtinyt rannalle? Ei hätää, näillä vinkeillä kalpeanaamakin uskaltaa jättää turvasukkikset kotiin:

  1. Pukeudu valkoiseen (ainakin, jos olet asteenkin lakanaa päivettyneempi). Kirkasta valkoista vasten vaaleakaan hipiä ei näytä kalmankalpealta. Toimii parhaiten, jos olet jo aavistuksen päivettynyt. Hae inspiraatiota valkoisiin asuihin esimerkiksi Mi Mi Mendineltä ja Lainahöyhenissä-blogin Piretiltä. Aloita testaamalla valkoisia kynsiä.
  2. Muista poskipuna tai aurinkopuuteri. Poskipuna ei ehkä tee kasvoistasi ruskettuneempia mutta ainakin terveemmän näköiset. Katso Saara Sarvaksen ohjeet helppoihin varjostuksiin täältä.
  3. Rusketu sisäisesti. Kiitos hyvää -palstan Virpi vinkkaa, mitä kannattaa syödä (tai juoda), jos haluaa hehkua. Virpin vinkkejä on testannut ainakin Eeva.
  4. Hylkää ihonväriset kuultosukkahousut ja sipaise sääriisi vauvaöljyä (kyllä, luit oikein). Säihke hämää huomion pois kalpeudesta.
  5. Jos haluat olla järkevä, unohda rusketushössötys kokonaan ja vietä loppukesäsi ylpeästi varjossa. Ihosi kiittää vanhempana.

+ 1: Jos olet epätoivoinen, seiso aina jonkun itseäsi kalpeamman vieressä. Kokeilu omalla vastuulla.

Teksti: Emmi, joka on rannalla usein se varjoa kaipaava ilonpilaaja.

Kuva: Kiitos hyvää.

 

 

 

 

Kommentit (5)
  1. Kiitos CougarWomanille myös vinkistä – aurinkopuuteri on täälläkin päin hyväksi todettu niksi, joskin sen annostelun kanssa saa olla todella tarkka (puhumme kokemuksesta, kröhöm).

  2. Kiitos vinkeistä Himokaaso ja Hannele! Aloitamme varovasti neonvärisestä kynsilakasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *