5 asiaa, joista innostumme tänä maanantaina

Toimitus

Marraskuuko harmaa? Höpsis! Ainakin Lilyssä se on värikäs, kaunis ja paikoitellen jopa kimalteleva.

Tässä viisi inspiroivaa juttua ja toteuttamiskelpoista ideaa kauniimpaan maanantaihin.

1. Piret löysi kirppikseltä kreisin takin. Läheiset saattavat kysyä "oletko tosissasi?" mutta Lilyn toimitus tietää, että aavistuksen hullu vaatekappale tuo sopivasti potkua arkiaamuun.

2. Suvi järjesteli kirjat värien mukaan. Poimi myös tämä idea: kirjojen ei ole pakko olla kirjahyllyssä, vaan kansiltaan kauniit opukset voi mainiosti ottaa osaksi sisustusta myös pöydälle, lipaston päälle tai lattialle pinottuina.

3. Anni taistelee nuupahtanutta marraskuufiilistä vastaan säkenöivillä pöksyillä. Annos kimalletta piristäisi takuulla sinunkin harmaata villakangastakkiasi - harmaasta mielialasta puhumattakaan.

4. Tommi vaimoineen järjesti varvasjuhlat. Ai mitkä varvasjuhlat? No vähän niin kuin varpajaiset, joihin lapsen äiti, sukulaiset ja kaikki kaveritkin ovat tervetulleita. Lisää juhlia, niitä marraskuu kaipaa! Keksi siis syy jo tänään.

5. Epäviralliset juhlallisuudet tunnetaan myös Kivistössä-palstalla, jossa järjestetään arvonta blogin 2,25-vuotissynttäreiden kunniaksi. Jos loppuvuosi on kotiin linnoittautumisen aikaa, siitä voi hyvin tehdä astetta mukavampaa voittamalla nämä ihanat kotiaiheiset palkinnot.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.