5 syytä, miksi festareilla on hauskempaa kolme- kuin kaksikymppisenä

Toimitus

Kuva vuodelta 2000, jolloin kirppisvillatakit, Björk-nutturat ja harittavat silmät olivat olennaisin festariasuste. Ja jolloin tuhruisimmatkin filmikameran räpsyt säästettiin arvokkaina aarteina.

Kuvittelitko, että elit hauskimmat festarivuotesi kymmenen vuotta sitten? Ehei. Listasimme viisi syytä, miksi festarit ovat parempia kolme- kuin kaksikymppisenä.

  1. Hyvä meininki riittää. Kaksikymppisenä festareilla kuvitteli (kuten missä tahansa tilaisuudessa, johon oli kokoontunut suuri joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä), että Juuri Tänään Elämäni Saattaa Muuttua. Näillä festareilla tapaan suuren rakkauteni, juuri tämä ilta on paras ilta ikinä. Ja eihän siinä yleensä niin käynyt. Kolmekymppisenä ymmärtää, että riittää varsin hyvin, että on hauskaa. Ja että elämä voi yhtä hyvin mullistua tavallisena marraskuun torstaina.
  2. Parempi elintaso. Kyllä, on ihanaa, että kaljateltassa ei tarvitse kerätä pullopantteja, jotta rahat riittäisivät vielä yhtään mansikkaskumppaan.
  3. Ei tyylipaineita. Kaksikymppisenä mietittiin viikkoja, ellei kuukausia etukäteen, mitä festareille puetaan päälle. Kolmekymppisenä vaatteensa voi hyvin valita samana aamuna, ja vuosien festarikokemuksella kerroksia osaa varata tarpeeksi. Bonuksena pääsee sivustaseuraajana nauttimaan niistä parikymppisistä, jotka ovat miettineet supercoolin asukokonaisuutensa jokaisen yksityiskohdan.
  4. Ei eturivipakkoa. Kolmekymppisenä palvovin fanitus on yleensä tasaantunut rennoksi diggailuksi. Siksi ei ole mitään painetta tunkea kyynärpäät kipeinä eturiviin tuijottamaan Damon Albarnin ihohuokosia.
  5. Oikea priosointi. Kolmekymppisenä tietää, että keikkoja ei tarvitse suorittaa. Kyllä, musiikki on festareilla tärkeää. Mutta jos mieluummin istut nurtsilla festarialueen ulkopuolella juomassa siideriä kuin juokset lavalta toiselle, voit vallan hyvin tehdä niin. Kolmekymppisenä tietää myös, mitkä keikat toimivat käytännössä ja mitkä eivät. (Vinkki: Yleensä vuoden olennaisin newyorkilainen indiebändi on se, jonka nimeä et muista seuraavana vuonna. Todennäköisesti sinulla on hauskempaa PMMP:n keikalla).

Lupaa Maija, jonka suurin toive tälle illalle on se, että Blurin Provinssi-keikka on parempi kuin edellinen vuonna 1999.

Kommentit

Liv
Päiväuniaika

Olipas se Eevamaisen suloinen "näin on hyvä" -teksti :) Ihanaa!

Kanelibasilika

Ja kolmekymppisenä on ihan tosikiva kiertää festareita sen 17veenä tavatun "pojan" kaa :) nimim. 13v sitten Provinssissa oli myös kivaa

abce (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että mun mielestä tämä oli jotenkin... turha teksti. Tai perustelut oli lähellä nuoruutensa mollaamisesta virtaa etsiviä. Ei siinä nuoruudessa ole tarvinnut olla mitään vikaa, tai ei ainakaan tarvitse puolustella miksi nyt olisi parempi. Ei huolita mitä tapahtui eilen, eikä huolita mitä tapahtuu huomenna, eikä todellakaan huolita tästä päivästä.

i am kitty i
i am kitty i

Ainahan festareilla oli parempaakin tekemistä kuin kuunnella bändejä... Esim. tenuttaa.

top5paskimmatNettijutut (Ei varmistettu)

hyi vittu miten aivotonta lässytystä. varmaan jonkun naisen tekemä
haluat huomiota vaikkei sulla ole saatana mitään sanottavaa

Kommentoi