5 tapaa tehdä arjesta Flow’ta

IMG_8175.JPG

Jos Flow jäi väliin tai arkeen palaaminen tökkii, näillä vinkeillä teet arjestasi kaupunkifestarit.

1. Juo olutta Suvilahdessa

Helsingin Suvilahdessa kannattaa vierailla muulloinkin kuin festareilla, sillä tehdasrakennusten varjoon on kätketty helmi: Stadin Panimobaari. Panimon kahdeksasta hanasta virtaavat vaihtuvat oluet, ja kiitos loistavan pullo-olutvalikoiman, baarissa voi tehdä olutmatkan maailman ympäri. Baarireissulla voi samalla fiilistellä festarimaisemia ja ottaa pakollisen Instagram-otoksen kaasukellon seinään maalatun Make sense, not war -tekstin edessä.

Stadin Panimobaari, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 6

2. Syö uudessa pikaruokapaikassa

Festivaaliyleisöä meksikolaisilla herkuilla onnistuneesti ruokkinut Chalupa avaa syyskuussa ensimmäisen kivijalkaravintolan Kallioon Porthaninkadulle. Odotamme valikoimaan viikonloppuna testattuja kanatacoja tuoreilla yrteillä päällystettynä. Festarifiilis on autenttinen, kun otat ruuan puistoon, istut epämukavaan asentoon ja kuuntelet tinnitusta aiheuttavalla volyymilla Florence & the Machinea.

3. Ihastele Iisaa

Toiset odottivat viikonloppuna Pet Shop Boysia, toiset harvoin keikkailevaa Reginaa. Jos Reginan esiintyminen jäi väliin, vahingon voi paikata Iisan soolokeikoilla. Reginan laulaja julkaisee elokuun lopussa toisen albuminsa, ja hänet voi nähdä syksyn aikana livenä Helsingin lisäksi ainakin Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella ja Tampereella.

Iisan levynjulkaisukeikka Tavastialla pe 18.9.

4. Valaise festaritunnelma kotiisi

Et ehkä halua olohuoneeseesi nousuhumalaisia Major Lazer -faneja, mutta onneksi festaritunnelmaa voi loihtia myös valaistuksella. Flow-alueen tunnelman salaisuus ovat valoköynnökset. Tyylikkäitä hehkulamppuköynnöksiä myy muun muassa Granit.

5. Verhoudu ysäriin

Choker-koruja, räppilettejä, feikkitatuointeja, mutsifarkkuja, paksupohjaisia sandaaleja ja lävistyksiä. Flow-vieraiden tyyli oli aitoa ysäriä. Jos toimistosi pukukoodi ei salli ysärinostalgisointia, palaa vuosikymmenelle ja Flow-tunnelmiin kuuntelemalla salaa Beckin Loseria.

 

Teksti & kuva: Pauliina Vuorinen

Kommentit (3)
  1. Hei!

    Ei liity tähän aiheeseen, mutta uuteen blogiini täällä (Hei joku Joensuu!) ja siihen liittyen haluaisin kysyä esim. mistä saan GA-tunnuksen, jolla voin seurata blogin lukijamääriä? 

    1. Hei! Kiva, että perustit blogisi Lilyyn! Saat GA-tunnuksen perustamalla oman gmail-tilin. Lisää tietoa Google Analyticista ja tunnarin käyttöönotosta mm. tässä vanhassa jutussamme.

  2. Pari sannaa
    17.8.2015, 16:12

    Mä kyllä ottaisin ihan mielelläni mun olohuoneeseen nousuhumalaisia Major Lazer -faneja! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *