5 tavisystävällistä kauneusideaa Cannesin tähdiltä

Toimitus

Bileitä luksusjahdin kannella, veistoksellisia kampauksia ja punaisia mattoja. Sitä saattaisi ajatella, että miljonäärejä ja leffatähtiä vilisevät Cannesin filmifestivaalit eivät tarjoaisi mitään meille taviksille tavallisena maanantai-iltana.

Nelimetriset laahukset eivät ehkä inspiroi arkipukeutumista, mutta iloksemme punaisella matolla nähtiin meikkilookeja, joiden soveltaminen sujuu ilman nelihenkistä maskeeraustiimiäkin. Poimi tästä tähtien tavisystävälliset ideat kesämeikkiin.

Kuka olisi ajatellut, että meikkaamattomat silmät voisivat näyttää meikattuja dramaattisemmilta? No ainakin Tilda Swinton, joka jätti silmät ja kulmat luonnontilaan ja panosti kirkkaaseen huulipunaan. Kontrasti on hätkähdyttävän upea, ja mikä parasta: tämän nopeammaksi ei juuri helppo kesämeikki muutu.

Kovassa nousussa oleva amerikkalaisnäyttelijä Jessica Chastain osoittaa, että kukkamekko ja häpeilemättömän pinkki huulipuna ovat täydellinen pari. Ilme on niin täynnä alkukesän huumaa, että voisi melkein vannoa Jessican hyräilevän mielessään Suvivirttä tuore kympin todistus taskussa.

Naomi Wattsin hiukset, korut ja asu henkivät mennyttä aikaa, mutta luonnollisena kiiltävä iho tekee lookista raikkaan ja nuorekkaan. Tätä ei paksuun puuterikerrokseen ja mattavoiteisiin tottunut hevillä usko, mutta meikkitaiteilijat ovat tänäkin kesänä yhtä mieltä siitä, että pieni kiilto kaunistaa.

Vaikka olisit kesät, talvet yhtä kalpea, sinun ei tarvitse näyttää ympäri vuoden samalta. Et ehkä saa väriä auringosta kuten kaverisi, mutta tee kuten mallista näyttelijäksi ryhtynyt Lily Cole, joka päivittää kalpean ihonsa kesään räväkän värisillä kynsilakoilla, huulipunilla ja luomiväreillä.

Jos verenpaineesi nousee aina, kun joku kehottaa meikkaamaan kesällä kevyemmin, tämä vinkki on sinulle. Cannesin kuvatuimpiin kuulunut kiinalaistähti Fan Bingbing näyttää, miten dramaattisten silmänrajausten ystävä voi raikastaa ilmeensä kesäkuukausia varten. Yhdistä kissarajauksiisi pirtsakka huulipuna, joka on enemmän sävyä sulava mehujää kuin täyteläinen punaviini.

Onko sinulla hihassasi helposti sovellettava kauneusidea kesäksi? Jaa se!

Teksti Eeva Kolu, jonka paras meikkivinkki kesään on aurinkolasit, mutta joka aikoo ehdottomasti kokeilla Tildan meikittömiä silmiä ja kirkkaita huulia

Kuvat Splash News

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Armanin Luminessence on täydellinen kesällä vaikka meikkivoiteen korvikkeeksi. Tuo ihanaa hehkua ja sopivasti kiiltoa iholle. Poistaa väsymyksen kasvoilta. Ripset, kulmat sekä huulipunaa ja olet valmis!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.