5 x seuraa heitä Instagramissa:

Instagram-tärppejä tiistaiaamuun olkaas hyvät. Näitä inspiroivia (ja tirkistelyyn mahdollistavia) Insta-tilejä et halua missata. Luvassa kuvakurkistuksia kansainvälisten huippumallien ja Trendin tyylitietoisten avustajien arkeen ja juhlaan. #trendilovesINSTA_avustajat.jpg

@saarasihvonen Televisiosta ja Trendistäkin tuttu huippumalli Saara Sihvonen jakaa kuvia ihan tavallisesta arjestaan ja sitten siitä ei niin tavallisesta elämästä muotinäytösten takahuoneista ja kuvausmatkoilta. Givenchyn jalokivinaamio  kuulunee jälkimmäiseen kategoriaan.
 
@hennakristiina Stailisti Henna Koskinen kuvasi muotijuttua Los Angelesissa kuvan mysteerimallin kanssa. Tässä muutama vihje, jos et tunnista tyyppiä siluetista: a) hän oli Trendin malli-ihastus syyskauden muotiviikoilta (oikea vastaus löytyy elokuun Trendistä) b) hänellä on sateenkaaren väriset hiukset c) voit seurata häntä Instagramissa nimellä @chloenorgaard.
 
@5inchandup Hello lady long legs – bloggaaja Sandra Hagelstam kertoi helpoimman vinkin juhlakauden asukriiseihin: älä stressaa vaatteista, vaan panosta asusteisiin. Saint Laurentin korot vaatisivat ehkä korkkarikoulun käymistä, mutta pilkulliset sukkahousut voisimme kopioida käyttöön vaikka heti.
 
@claudiacifu New Yorkissa asuva stailisti Claudia sai meidät vain hiukan kateellisiksi päästessään M.I.A.:n keikalle. No, onneksi voimme kuunnella M.I.A.:n uutta Matangi-levyä edes videoiden muodossa.
 
@suvipout Stailisti Suvi Poutiainenkin on Nykissä ja kävi Yayoi Kusaman näyttelyssä. Ai kenen? No japanilaisen nykytaiteilijan, joka tunnetaan psykedeelisistä printtikuvioistaan ja yhteistyöstään Louis Vuittonin kanssa. Oi jospa oisimme voineet olla mukana.

 

Trendin löydät Instagramista nimellä @trendimag.
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *