5+1 biisitärppiä marraskuulle

Toimitus

Kaipaatko uutta kuunneltavaa aamun bussimatkalle tai kahvikupin kylkiäisiksi? Poimimme muutaman biisitärpin lilyläisten suosikeista - juuri sinulle, juuri täksi marraskuiseksi aamuksi. Ole hyvä!

 


1. Anthony & The Johnsons: Hope there's someone

Rolling-blogin Shiennasta melankoliassa kylpeminen tuntuu marraskuussa mukavalta. Fiilikseen pääsee esimerkiksi tällä nätin surullisella kappaleella.

 

2. Pariisin kevät: Invisible man

Samoilla raiteilla -blogin Tiina K:n mukaan Pariisin kevään hienous on siinä, että bändin musiikki on samaan aikaan keveää ja raskasta: "Musiikkia, jota voi tanssia, vaikka sydän sykkisi pieninä murusina."

 

3. Midlake: The Old And The Young

Pupulandian Jenni lupaa, että Midlaken uudelta levyltä löytyvän biisin rullaavalla biitillä päivä lähtee hyvin ja määrätietoisesti käyntiin.

 

4.  Iisa: S€ pyörittää

Toimituksen Annalla oli jo ehtinyt olla ikävä Iisa Pykärin ääntä. "Kauniita kaikuja Regina-ajoista ja kuitenkin biisi kuulostaa kyllä niin tältä päivältä."

 

5. Jake Bugg: Me And You

Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva kuunteli Jake Buggin uutta levyä. Vaikka hän ei rakastunut siihen samalla tavalla kuin Buggin esikoiseen, on tässäkin hetkensä: esimerkiksi biisi Me And You.

 

+1 The Smiths: Stop Me If You Think You've Heard This One Before

"Tiedättekö niitä päiviä ja viikkoja, kun tekee mieli kuunnella vain yhtä levyä yhä uudestaan ja uudestaan?" Laura de Lillelle se levy on viime aikoina ollut The Smiths -klassikko Strangeways, Here We Come vuodelta 1987, ja siltä maistiaisena tämä biisi.

 

Minllaista musiikkia sinun sielusi halajaa marraskuussa?

Kommentit

Eemu (Ei varmistettu)

Kaksi sanaa, yksi nimi: Olavi Uusivirta

Toimitus
Toimitus

Oi, toimii kyllä!

lyckorus (Ei varmistettu)

Ehdotan (vaadin) Trendiin juttua tästä ihanasta miehestä!

Tiina-K.
Samoilla raiteilla

Meikkiksen vinkki onkin jo päässyt tuohon juttuun mukaan, vau!

Sen lisäksi suosittelen Samuli Putroa. Se on niin marraskuuhun sopiva mies kuin vain olla voi.

Kommentoi