5+1 muotiviikkovinkkiä Alexa Chungin tapaan

alexa_chung.jpg

Alexa Chung jos kuka tietää miten muotiviikkojen hulinoista selviää kunnialla. Nyt tyyli-ikoni on jakanut Lontoon muotiviikkojen selviytymisvinkkinsä Voguelle hauskan videopäiväkirjan muodossa. Mikäli siis suuntanasi ovat maailman muotiviikot, pidä mielessäsi ainakin nämä Chungin niksit:

1. Älä unohda näytöskutsua kotiin

Tämä lienee se tärkein vinkki, sillä muutoin saattavat jäädä muotinäytökset näkemättä. Ovimiehet eivät muotiviikoilla anna armoa kutsuttomille vieraille. Eivät edes siinä tapauksessa, vaikka nimesi olisi Alexa Chung.

2. Tutustu ovimiehiin

Yllä mainitusta syystä muotiviikoilta onkin hyvä löytää niin sanottu luotto-ovimies, joka pelastaa sinut pälkähästä silloinkin, kun se kutsu unohtui kotiin.

3. Muista syödä

Päivät muotiviikoilla ovat pitkiä ja kiireisiä. Siksi on hyvä muistaa syödä säännöllisesti. Tämäkin asia tosin hoituu näppärästi muotinäytösten lomassa tarjolla olevia herkkuja maistellen. Suosittuja välipaloja ovat erityisesti muotiaiheiset pikkuleivät ja muuta makeat suupalat. Viherpirtelöiden pariin voikin sitten palata taas muotiviikkojen jälkeen.

4. Ystävysty kuljettajasi kanssa

Maailman metropoleissa järjestettävillä muotiviikoilla kuluu paljon aikaa autossa istuen ja muotinäytöksestä toiseen matkustaen. Jotta aika ei käy pitkäksi, onkin hyvä tehdä tuttavuutta autonkuljettajan kanssa.

5. Muista käydä pissalla aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus

Koska aikataulut ovat tiukkia ja välimatkat joskus pitkiä, kannattaa vessamahdollisuuteen tarttua aina kun tilaisuus tarjoutuu. Sitä paitsi näytöksissä usein tarjoiltava samppanja alkaa jossain vaiheessa kuitenkin etsiä tietään ulos elimistöstä.

+1. Juo vain samppanjaa ja pinkkejä cocktaileja

Vaikka muotiviikoilla voi joskus olla hektistä, kannattaa ainutlaatuisesta tunnelmasta silti yrittää myös nauttia. Ja sehän onnistuu parhaiten samppanjalasi kädessä tai pinkki cocktail huulilla.

Kurkkaa myös muut Alexa Chungin vinkit oheisesta videosta.

Teksti: Laura Paananen, joka yrittäisi kuitenkin kaiken samppanjan ja pinkkien cocktailien lomassa juoda aina välillä myös hieman vettä

Lähde: Vogue UK

Kuva: Alexa Chung Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *