5+1 syytä rakastaa White Trash Diseasea

kuva_3.jpg

Oletkin saattanut huomata, että Lilyn porukkaan on liittynyt uusi, mutta blogosfäärissä hyvin tunnettu kasvo Nata. Olemme toimituksessa hirveän iloisia siitä, että Nata päätti muuttaa supersuositun White Trash Disease -bloginsa juuri Lilyyn. Lisäksi olemme kovin onnellisia siitä, miten hyvin kaikki lilyläiset ovat ottaneet Natan vastaan. Tervetulotoivotuksia suorastaan vyöryy blogin kommenteissa! Lue niitä ja Natan blogiinsa kirjoittama esittely itsestään täältä.

nata1img_0401_2.jpg

5+1 suosikkisyytämme seurata WTD-blogia

 

1. Inspiroiva tyyli tatskoineen

Natan tyyli on jotain ihan muuta kuin useimmilla bloggareilla ja me rakastamme sitä! Siihen kuuluvat tyylikkäät hatut, makeat paidat, upeat tatuoinnit ja uusimmat skedekengät. Ja Nataan jos johonkin luotamme täydellisten farkkujen vinkkaamisen, alan ammattilaisena hän tietää mistä puhuu.

2. Räväkät mielipiteet

Nata ei pelkää sanoa suoraan ja nostaa kissaa pöydälle. Tällä naisella on mielipiteitä ja asennetta –  sekä harvinaista kärsivällisyyttä käydä niistä keskustelua kommenttiosiossa.

3. Treenihimon tarttuminen

Natan päivittäiseen elämään kuuluu myös treenaaminen, josta saamme lukea postauksia. Hiki lentää, mutta leveä hymy ei hyydy, tuon asenteen haluamme omia!

4. Ruokarakkaus

White Trash Diseasessa rakastetaan hyvää ruokaa. Nata kirjoittaa sekä ravintola-arvioita että kokkaa itse. Postauksista välittyy aito rakkaus ruokaan ja intohimo uusiin kokeiluihin. Mitä tänään syötäisiin?

5. Kunnianhimo

Nata aloitti bloginsa muutama vuosi sitten ja se nousi raketin lailla yhdeksi Suomen suosituimmista. Mutta ei sattumalta, Nata pyrki tietoisesti menestystä kohti. Tämä nainen tietää mitä haluaa ja saavuttaa unelmansa yksi kerrallaan. Ihailtavaa määrätietoisuutta.

+ Yllätyksellisyys

White Trash Diusease yllättää joka päivä. Tänään ollaan Lauttasaaren kallioilla, huomenna ehkä Berliinissä tai sitten New Yorkissa… Kai sinäkin haluat Natan matkaan?

wtdoi000027-tile.jpg

Tervetuloa Lilyyn White Trash Disease!

 

Lue White Trash Diseasea täällä

Kommentit (7)
 1. Miksi, miksi, miksiiii etusivu ei toimi vieläkään?? Samoin jos koitan tunnisteiden kautta selailla. Eilen tuskaa helpottanut ”Blogit” näyttää tänään tyhjää (”Kaikki blogit” toimii mutta ei sieltä mitään löydä, murrr).

  Toivon siis paaaljon linkkejä suoraan blogeihin teidän fb-sivulle.

  1. Linkkaamme juttuja Facebookissa, jospa se toisi helpotusta. Näyttääkö Blogit-listaus yhä tyhjää? Etusivun ja feedien saaminen tip top -kuntoon on ykkösjuttuja fiksattavien listalla.

   1. Okei hyvä homma. Lilyn käyttö tästä johtuen nimittäin vielä erittäin vähissä.

    Blogit-kohta näyttää edelleen tyhjää.

    PS. Edellisessä kommentissa parasta oli että piti kirjottaa ”Mikä on fifth sana”. Hihihhii. 🙂

    1. Tsih, puoliksi kansainvälinen meininki! Pystytkö kokeilemaan eri selaimella, näkyykö blogilistaus? Me emme saa toistettua tuota.

     1. Joo, menin Android-puhelimella ja näköjään näkyy!

      Tämä mitä käytän on Explorer (älkää tuomitko, ei oma valinta). Edelleen tyhjää täynnä.

 2. Nata on kyllä huippu tyyppi niin blogissa kuin livenäkin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *