6 ideaa kampaajalle

hiukset.jpg

 

Lilyssä bloggaava kampaajaguru Meeri Mäntylä listasi vuoden 2014 tukkatrendit.

Kas tässä: läjä ideoita seuraavalle kampaajakäynnille:

1. Superluonnollinen liukuvärjäys

Pyydä kampaajaa tekemään niin kevyt liukuvärjäys, että värien vaihtumiskohtaa hädin tuskin huomaa. Voit myös tilata raitoja liukuvärjäyksen joukkoon, varsinkin etutukkaan.

2. Moniulotteinen vaalea

Pyydä kampaajaa värjäämään puhtaanvaaleiden hiusten tyveen ja ihan latvoihin hiekkaisia sävyjä. Ne tuovat tukkaan syvyyttä ja nostavat vaaleat osat esiin.

3. Ruusunkultaiset blondit sävyt

Persikkaiset mansikkablondit vaihtavat puuterimaiseen ruusukultaan.

4. Sotkusykerö

Ajankohtaisin kampaus on sekoitus poninhäntää, lettiä ja solmua. Hiukset ja pinnit piilotetaan tukan joukkoon. Jäämme odottelemaan hiuksista tehtyjä ponnareita, jotka maastoutuvat tukaan sekaan.

5. Luonnonkiharat

Jos tukkasi ei käherry luonnostaan, kiharra se muotoiluraudalla. Pörrötä muotoiltu tukka sekaisin ja suihkuta tyveen pitoa kuivasampoopullosta.

6. Lyhyt niska

Lyhyt tukka on tänä vuonna päältä pitkä ja niskasta täysin pätkä. 

 

 

Kommentit (3)
  1. Miksi kopioitte muiden bloggaajien postauksia? Eikö riitä, että Meerin tekemä postaus on jo kertaalleen julkaistu ja ihmiset ovat sen lukeneet?

    1. Tarkoitus on, että mahdollisimman moni löytää lilyläisten kiinnostavat ja oivaltavat postaukset, sen vuoksi kerromme niistä myös toimituksen blogissa. Tämä siksi, että kaikki eivät välttämättä ole olleet linjoilla silloin, kun Meerin nerokas postaus on julkaistu.

      1. Ahaa. Joillekin vain saattaa tulla sellainen kuva, ettei toimituksella itsellään olisi tarpeeksi ideoita joita julkaista (mikä olisi kyllä vähän hassua) jonka vuoksi sitten kopioisi muiden kirjoituksia. Tosin mainitsette aina lähteet, mikä tietysti kuuluukin asiaan. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *