9 vinkkiä: toimistorotan varaslähtö viikonloppuun

Toimitus

Tuttu alkukesän ahdistus: ensimmäisistä hellepäivistä haluaisi saada kaiken ilon irti, mutta päivätyö estää parhaiden aurinkotuntien viettämisen ulkona.
Listasimme toimituksessa vinkkejä, joilla saat vaikkapa huomisen toimistoperjaitain tuntumaan melkein kesälomalta.

7:00

Aamiainen nurmikolla! Vaikka kirpaisisi, kannattaa herärä aikaisin. Aikaisempi töihinmeno tarkoittaa aikaisempaa viikonloppulaitumille pääsyä.
Jos sinulla on mahdollisuus syödä aamiaista ulkona, kokeile. Automaatiohjauksella syntyvän aamupuuron/smoothien/redbull-tuopillisen sijaan terassikahvit lähikahvilassa tai pieni piknik työmatkan varrella itsetehdyn aamupalan kanssa huijaa aivot lomamoodiin.

7:30

Jalat liikkeelle! Flaneeraa tai pyöräile osa työmatkasta rennosti kuin kaupunkilomalla konsanaan. Katso horisonttiin, älä älypuhelimeen, tai varsinkaan sen sähköpostiin, vinkkaa toimituspäällikkö Kati.

9:00

Töissä. Hyvää fiilistä ylläpitääksesi kuuntele ruotsalaisen rap-jumalatar Gnuccin nostattava Work-biisi, vinkkaa graafikko ja DJ-Taika.

11:00

Lounasspesiaali: olisiko taas piknikin paikka? Vähennä vaatteita ja ota aurinkoa samalla kun syöt.

12:30

Toimistorotan paras työkaveri on pehmeä huivi. Kesätyylistä ei tarvitse tinkiä ilmastoinnin takia. Kauneustuottajamme Jenna on käännyttänyt jo useita Balmuir-uskoon.

14:00

Onko sinulla tuoksumuistoja viime kesiltä? Pomminvarma rentoutuskikka: käytä lomatuoksua töissä. Etistkö uutta kesätuoksua? Tämä Aqua Di Parman Colonia on klassikko, joka kestää aikaa ja tuoksuu siltä, miltä tämän kesän freesein catwalk-trendi näyttää. Eli suolaiselta välimeri-ilmalta ja tyylikkäiltä pellavavatteilta à la Altuzarra. Tyylistä lisää kesäkuun Trendissä muotituottaja Nooran kertomana.

15:00

Muotijumalille kiitos terveyssandaalitrendistä. Jalkoja ei vieläkään kivistä! Terveyssandaalit ovat tyylin alapäähuumoria: rentouttavat tilanteen kuin tilanteen. Birkenstockien avulla liian juhavaksi toimistokäyttöön luokittelemasi mekot muuttuvat yllättäen arkivaatteiksi.

16:00

Pienen breikin paikka: hetki rentouttavaa internetsurffausta. Kauneudennälkään suosittelemme tätä
Kaipaatko apua luovaan ongelmaan, AD-Leena käy täällä u-s-e-i-n.

16:15

Työpäivä ohi! Viikonloppu edessä. Jätksille. Tai drinkille.


Olisi kiinnostavaa kuulla, onko lilyläisten työpaikoilla rennomopi meininki kesäisin kuin muulloin, ja jos on, mistä se mielestänne johtuu.

 

Kommentit

iidami
Bambino

Ei tasan ole rento meininki kesällä. Sesonkiaika alkaa än-yy-tee-NYT eikä loppua näy kun vasta syyskuun tuolla puolen.

Tai no joo, tämä kesä lienee ainakin omalta osaltani rennompi edellisiin verrattuna, jään nimittäin osa-aikaiseksi piakkoin. IHANAA.

Suvi K.
Sisunainen

Mä olen siirtänyt kotitoimiston jo useampana päivänä parvekkeelle. Suosittelen!

iikeli
HKI Life

Äh, en löytänyt teidän "rakkaustarina" postausta, joten en sinne voinut laittaa. Inspis kuitenkin iski, kun luin Natan miehen Juhanin postauksen ja oli pakko kirjoittaa omanikin. Tässä tämä nyt on: http://www.lily.fi/blogit/hki-life/kahden-typeryksen-tarina

Kävin ruokatunnilla kaupungilla flaneeraamassa, töiden jälkeen käyn kuohuviiniostoksilla ja Radio Helsingissä on Astrid Swan äänessä. Luterilaisen työmoraalin sisäistänyt ihminen nauttii auringostakin enemmän kun on ensin hikoillut virka-ajan toimistossa.

hannamariav (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Kylläh on rentoa kesällä! Kahvitauot pidetään ulkona, ruokatauko on hieman pidempi sillä sen jälkeen rentoudutaan ulkona ja joskus mennään vaan istuskelemaan ulos. Töitäkin on ulkona läppäreiden kansssa tullut tehtyä :)

hannamaria
www.hannamariav.com

Kommentoi