9 vinkkiä: toimistorotan varaslähtö viikonloppuun

rotat.jpgTuttu alkukesän ahdistus: ensimmäisistä hellepäivistä haluaisi saada kaiken ilon irti, mutta päivätyö estää parhaiden aurinkotuntien viettämisen ulkona.
Listasimme toimituksessa vinkkejä, joilla saat vaikkapa huomisen toimistoperjaitain tuntumaan melkein kesälomalta.

7:00

Aamiainen nurmikolla! Vaikka kirpaisisi, kannattaa herärä aikaisin. Aikaisempi töihinmeno tarkoittaa aikaisempaa viikonloppulaitumille pääsyä.
Jos sinulla on mahdollisuus syödä aamiaista ulkona, kokeile. Automaatiohjauksella syntyvän aamupuuron/smoothien/redbull-tuopillisen sijaan terassikahvit lähikahvilassa tai pieni piknik työmatkan varrella itsetehdyn aamupalan kanssa huijaa aivot lomamoodiin.

7:30

Jalat liikkeelle! Flaneeraa tai pyöräile osa työmatkasta rennosti kuin kaupunkilomalla konsanaan. Katso horisonttiin, älä älypuhelimeen, tai varsinkaan sen sähköpostiin, vinkkaa toimituspäällikkö Kati.

9:00

Töissä. Hyvää fiilistä ylläpitääksesi kuuntele ruotsalaisen rap-jumalatar Gnuccin nostattava Work-biisi, vinkkaa graafikko ja DJ-Taika.

11:00

Lounasspesiaali: olisiko taas piknikin paikka? Vähennä vaatteita ja ota aurinkoa samalla kun syöt.

12:30

Toimistorotan paras työkaveri on pehmeä huivi. Kesätyylistä ei tarvitse tinkiä ilmastoinnin takia. Kauneustuottajamme Jenna on käännyttänyt jo useita Balmuir-uskoon.

14:00

Onko sinulla tuoksumuistoja viime kesiltä? Pomminvarma rentoutuskikka: käytä lomatuoksua töissä. Etistkö uutta kesätuoksua? Tämä Aqua Di Parman Colonia on klassikko, joka kestää aikaa ja tuoksuu siltä, miltä tämän kesän freesein catwalk-trendi näyttää. Eli suolaiselta välimeri-ilmalta ja tyylikkäiltä pellavavatteilta à la Altuzarra. Tyylistä lisää kesäkuun Trendissä muotituottaja Nooran kertomana.

15:00

Muotijumalille kiitos terveyssandaalitrendistä. Jalkoja ei vieläkään kivistä! Terveyssandaalit ovat tyylin alapäähuumoria: rentouttavat tilanteen kuin tilanteen. Birkenstockien avulla liian juhavaksi toimistokäyttöön luokittelemasi mekot muuttuvat yllättäen arkivaatteiksi.

16:00

Pienen breikin paikka: hetki rentouttavaa internetsurffausta. Kauneudennälkään suosittelemme tätä
Kaipaatko apua luovaan ongelmaan, AD-Leena käy täällä u-s-e-i-n.

16:15

Työpäivä ohi! Viikonloppu edessä. Jätksille. Tai drinkille.

Olisi kiinnostavaa kuulla, onko lilyläisten työpaikoilla rennomopi meininki kesäisin kuin muulloin, ja jos on, mistä se mielestänne johtuu.

 

Kommentit (5)
  1. hannamariav
    25.5.2014, 17:23

    Kylläh on rentoa kesällä! Kahvitauot pidetään ulkona, ruokatauko on hieman pidempi sillä sen jälkeen rentoudutaan ulkona ja joskus mennään vaan istuskelemaan ulos. Töitäkin on ulkona läppäreiden kansssa tullut tehtyä 🙂

    hannamaria
    http://www.hannamariav.com

  2. Kävin ruokatunnilla kaupungilla flaneeraamassa, töiden jälkeen käyn kuohuviiniostoksilla ja Radio Helsingissä on Astrid Swan äänessä. Luterilaisen työmoraalin sisäistänyt ihminen nauttii auringostakin enemmän kun on ensin hikoillut virka-ajan toimistossa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *