Aamiainen, lounas, päivällinen – 3 x viikonloppuherkku Lilystä

Toimitus

Ihmisen pitää syödä, myös ja erityisesti viikonloppuna. Kiitos nerokkaiden lilyläisten, vapaapäivän ruokalista voisi hyvinkin näyttää vaikka tältä.

 

1. Aamiaispolenta pinaatilla ja kananmunalla


kokkasi syyskuun Trendissä mainiota polentaa ja vinkkaa nyt blogissaan, että polenta sopii mitä hienoimmin myös aamiaispöytään. Aamispolenta pinaatilla ja kananmunalla sopii kiireisellekin (siis nälkäiselle) kokille, sillä pikapolenta valmistuu muutamassa minuutissa.

 

2. Fenkolikeitto

Paniikki keittiössä -blogin Lisbetillä on pitkä yhteinen historia fenkolin, tuon pastis-viinalta tai lakritsikastikeelta maistuvan vihanneksen, kanssa. Turkulaisessa Kaskis-ravintolassa tarjottu fenkolikeitto oli niin huumaava kokemus, että Lisbet päätti itsekin nakata fenkolin keittokattilaan.

 

3. Syksyinen kurpitsasalaatti

Keittiössä, kaupungissa -blogissa kokkaileva Jaana K luottaa hokkaidokurpitsan, vuonankaaliin ja kvinoaan. Me puolestamme luotamme Jaanaan: syksyinen kurpitsasalaatti kuulostaa kerrassaan mainiolta.

 

Maistuvaa viikonloppua!

 

Kuvat Suvi sur le vif, Lisbet ja Jaana K

Kommentit

Jaana K

Kiitos linkkauksesta ja herkullista viikonloppua! ^____^

Kommentoi