Äänestä viikon blogia

Toimitus

Halusimme toimituksessa uuden paikan esitellä kiinnostavia blogeja Lilyssä, siksi hiljattain uudistuneella etusivulla on täysin uusi nostopaikka Viikon blogille. Viikon bloginaon ollut muun muassa kulttuuriin keskittyvä Räyhälä, hulvaton mamablogi Julia+ihminen ja koskettava Naked Truth. Onko sinun blogisi tai suosikkiblogisi seuraava?

Suosittele suosikkiblogiasi meille kommenttiosiossa, valitsemme suosituksistanne seuraavia Viikon blogeja. Viikon blogi pääsee nostopaikalle ja löytää sitä kautta lisää lukijoita. Viikon blogi saa lisätä sivubanneriinsa alla olevan kunniamerkin pysyvästi, kyseinen kunniamaininta ei vanhene, vaikka blogi paistatteleekin nostopaikalla viikon verran.

Nappaa tästä kunniabanneri sivupalkkiisi:

Nyt saa kehua, myös itseään. Kerro, mikä blogi ansaitsee tulla valituksi Viikon blogiksi!

Olethan tilannut jo Lilyn &Trendin uutiskirjeen? Saat kiinnostavimmat ja luetuimmat jutut sähköpostiisi joka toinen torstai – seuraavan kerran huomenna.

Psst! Osallistu kaverisi kanssa Trendin ja Glitterin ihanaan pikkujouluiltaan, joka järjestetään neljällä paikkakunnalla. Tästä pääset ilmoittautumaan, ole nopea!

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

No tottahan toki nostan omaa häntääni, sillä Olennaisuuksia elää vahvaa muutoksen aikaa! Tai no ainakin se saa kivan faceliftin! Terkuin ehkä vähän äitiyspäissään oleva Lily-veteraani

Toimitus
Toimitus

Kyl maar itseään saa äänestää :)

Lauratau
Lapsenkengissä

Ääni täältä kans itselle! Tärkeästä aiheesta bloggailen, ja aion jatkossakin bloggailla. Yritän puhua asioista joita ei uskalleta sanoa ääneen tai joista ei puhuta. Oman navan kautta peilattuna tietenkin ;)

Toimitus
Toimitus

Loistavaa! Menemme heti tutustumaan blogiisi lähemmin.

Juliaihminen
Juliaihminen

Ooo! Olen syvästi otettu siitä, että kutsuitte blogiani mamablogiksi (vain kaksi ämmää, kuten täällä riehuin). <3

Ja ihana tuo kunniabanneri!

Toimitus
Toimitus

Joo, oikea kirjoitusasu on tärkeä - emme halua keskuskuoppaan... <3

Toimitus
Toimitus

Kiitos äänestäsi ja kyllä, Tuulta päin olikin juuri viime viikolla :)

cady
tuulta päin

Mää oon ollu jo, mutta kiitos ja kumarrus silti! xx

Sunday
We love sundays

Täältä ääni omalle blogille! Tulossa lisää tammenterhoprojektin kuulumisia, uutisia Turusta, helppoja reseptejä ja sisustusideoita! Niin ja blogissa on kiva kilpailukin meneillään :)

Sunday
We love sundays

Niin ja kun mamablogit ovat niin suosittuja, niin kerrottakoon että täällä siis kirjoittelee viiden tammenterhonpoikasen ylpeä emo! <3 

Toimitus
Toimitus

Tammenterhopoikasille ISO sydän!

Tietenkin omaa blogiani äänestän kerron rehellisesti omasta muutoksesta ja sen vaikeudesta!! Läskit ei lähde kerralla mutta ehkä joskus!

Maiski
40 hours and counting

Ääni täältä ihanalle Tuottaja Anttila -blogille :)

Anksa
Tuottaja-Anttila

Kaunis kiitos Maiski tästä! <3

Tuottaja-Anttila lukee tällä hetkellä erityisesti Ihme maa -blogia: http://www.lily.fi/blogit/ihme-maa

Kirjoituksia ulkomaille muutosta, uudesta elämästä ja kaikista siihen liittyvistä ajatuksista. Erinomaisia huomioita ja hetkiä Puolasta.

Hanna Maria
Hanna Maria

Mää! Tekstiilisuunnittelun opiskelijan juttuja, luonnonkosmetiikka- yms. vinkkejä, asukuvia kirppislöydöillä! Teretulemast :)

Hymyileoletupea

No kyl määki sit itteeni mainostan, jos muutkin :D Ääni omalle blogilleni Kantapääopistossa ihan pelkästään sen takia, että mulla on kauhee yritys päällä. :o Blogissani monipuolisesti juttuja hyvinvoinnista. 

Ja koska ei nyt pidä pelkästään omaa kilpeensä kiillottaa, niin toinen ääni Sisunainen -blogille. Suvi kirjoittaa tuolla terävästi ja taitavasti aiheesta kuin aiheesta. 

Suvi K.
Sisunainen

Oi kiitos äänestä! Mä äänestä hei kanssa itseäni ja sua! :D

Aasara
Kunnon Mamma

Äänestän myös Sisunaista! :)

Suvi K.
Sisunainen

Kiitos ihanat! :))

VT (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/sisunainen

Sisunainen on GO!

annam_
anna k.

Hmm, mä taidan antaa äänen tällä kertaa Destination: Happiness -blogille! Nettasen blogissa on mukavasti yhdistetty arjen hetkiä sekä syvällisempiä pohdintoja.

Olen sellainen ihminen, joka ei suuremmin pidä itsestään ja tekemisistään meteliä. Mutta poikkeus vahvistakoon säännön, annan siis äänen myös omalle blogilleni. Vaikka blogini on valokuvapainotteinen, löytyy sieltä myöskin syvempiä ajatuksia. Ja blogiuraa Lilyssä takana jo yli kolme vuotta. :) Viikon blogiksi valikoituminen antaisi hyvää lisäbuustia bloggaamiseen itsessään!

annam_
anna k.

Hmm, mä taidan antaa äänen tällä kertaa Destination: Happiness -blogille! Nettasen blogissa on mukavasti yhdistetty arjen hetkiä sekä syvällisempiä pohdintoja.

Olen sellainen ihminen, joka ei suuremmin pidä itsestään ja tekemisistään meteliä. Mutta poikkeus vahvistakoon säännön, annan siis äänen myös omalle blogilleni. Vaikka blogini on valokuvapainotteinen, löytyy sieltä myöskin syvempiä ajatuksia. Ja blogiuraa Lilyssä takana jo yli kolme vuotta. :) Viikon blogiksi valikoituminen antaisi hyvää lisäbuustia bloggaamiseen itsessään!

annam_
anna k.

Apua miten näitä kommentteja on täällä kaksi kappaletta, toisen voi kyllä poistaa! :D

Kiti

Koska kaikki tämän hetken suosikkini ovat jo suositeltuja blogeja, äänestän täten itseäni. Kiva muuten kun näistä kommenteista löytää uutta lukemista!

Blogini on yhtä sekainen kuin minä itsekin. Satunnaisia ajatuksia päivien varrelta, mielenterveyshäiriöiden kanssa toimeentulemista, onnea, hämmästelyä, satunnaisia valokuvia. Tammikuun alusta aloitan vuoden vaatelakon, joten tulossa myös juttua onan tyylin etsimisestä.

iitulainen

Täältä kommenteista löytyi kivoja uusia tuttavuuksia ! Haluan myös antaa itselleni äänen :) Mun blogissa ollaan todella pinnalla erilaisten meikkilookkien kanssa ja haluan jakaa inspiraatiota muille! Tasapainoksi annan myös ääneni sisunaiselle ja syvällisemmille pohdinnoille :)

Toimitus
Toimitus

Oijoi, noi glitter-huulet on MAHTAVAT!

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Äänestän Oranssisen blogia http://www.lily.fi/blogit/lakatut-varpaankynnet-50-shades-lady. Suorasanainen nainen, jonka kanssa tuntuu yhteistä riittävän. 

HXSTYLE by ACat Heini (Ei varmistettu)

Heipä Hei!
Mielenkiintoisia uudistuksia sivuillanne, hyvä niin.
Kannattaa ottaa asioista aina selvää, itse henkilökohtiasesti.

JENNI on 1. I-HA-NA. Seuraan ja Tykkään. Hymy

http://pupulandia.fi/2015/11/10/uudenlaisia-joulun-vareja/

SIMPLE is BEST. Jaettu ILO on kaksinkertainen Ilo.

medde
Medde xoxo

Pakkohan se on tilaisuus käyttää hyväksi eli ääni minulle itselle :) Blogissa juttua aiheesta ja aiheen vierestä, äitiydestä, kauneudesta, diy-juttuja ja muuta hömppää. Ääni myös Ei beigeä- blogille, joka on yhdellä sanalla kuvailtuna värikäs :D

Toimitus
Toimitus

Jee! <3 Kiitos tuhannesti!

tanjatanja
Ei Beigeä

HERRAJJIEKAMA! 

Kuinka mukavaa!

Kiitos :)

Aleksandra

Mäkin voisin äänestää omaa blogiani. Blogissa kirjoittelen hyvinvoinnista ja muusta mukavasta :). Toinen ääni mukaansatempaisevalle Lucky Road -blogille.

Tove Janssonin tytär

Ei beigeä. Se o hyvä. Mullakin ois hyvä, mutta en ehdi ny kirjottaa kun lapselle tulee hammas. Kauheen pieni ja kauheen terävä. Jos mä ehtisin niin mä kirjoittaisin mun 31v ikäkriisistä. Ps. Onks teillä mitään muuttumisleikkiä tulos lehteen? Mä tartteisin uuden pään nyt ainakin. Pps. Onko pakko julkaista myös se "ennen" kuva? 

tanjatanja
Ei Beigeä

Kiitos sinä :)

Sulla onneksi on se leima jonka olet kyllä ansainnu! 

Ps. Et tarvitse uutta päätä. Nykyinen vain tarvitsee unta. 

Pps. Terveisiä hampaalle! Tulkoon äkkiä ulos ikenestä.

PaiviK (Ei varmistettu)

Sisunainen on hyvä :-)

Kukkuu kuuleeko maa

Häpeillen täällä heiluttelen lippua omaa napaa tuijotellen. Blogissa kolmekymppinen kolmen tyypin maamo etsii kadonnutta itseään ja on huomannut omaavansa kriisiä jos toistakin. 

http://www.lily.fi/blogit/kukkuu-kuuleeko-maa

jennajohannasi
Pirtti

Ei Beigeä ja Hyvä yritys saavat äänet täältä :) Persoonalliset ja mukavan erilaiset blogit täällä Lilyn runsaan muoti- ja kaunesbloggaamisen seassa.

Ja toki myös oma blogini on niin erityislaatuisen ihana, että sitäkin pitää mainostaa.

tanjatanja
Ei Beigeä

Jeij kiitos!

Toki olen järkyttynyt ettet pidä blogiani muotiblogina.

jennajohannasi
Pirtti

Oh, siis pidän toki, vähän vain erilaisena. :D

nakedtruth
naked truth

oi, kiitos tuhannesti! Ihan mahtavaa olla viikon blogina <3

Ite äänestän Suusta suuhun -blogia, hienoja kuvia ja niin herkullisia reseptejä.

Alisa W
Suusta suuhun

:*

Minäkin käytän häpeilemättä (tai todellisuudessa aika pahasti punastellen) tilaisuutta hyväkseni ja äänestän omaa blogiani http://www.lily.fi/blogit/tuhat-ja-yksi-kirjaa, jossa oman elämänsä Bridget Jones paitsi käsittelee kaikkea mahdollista chick litiin liittyvää, hän myös kirjoittaa jutut ehtaan chick lit -tyyliin. Blogistani löydät niin 'chick litin aakkoset', 'synttärirunon Colin Firthille' kuin bloggaajan itseironisia kuvauksia hänen omasta koheltamisestaan tilaisuudessa jos toisessakin. Tällä hetkellä blogistani löytyy esimerkiksi runo Benedict Cumberbatchista, ja ensi viikolla tulossa mahtava Himoshoppaaja-kilpailu!

(Välillä toki poikkean linjasta ja kirjoittelen muistakin kirjoista, mutta pikku hiljaa olisi tarkoitus palata ruotuun eli yllä olevien teemojen pariin. Tervetuloa lukemaan!)

Räyhälä
Räyhälä

Mää äänestän Bluestockingia, joka on aina painavaa asiaa täynnä!

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos ja kumarrus! Ja vastavuoroisesti oma ääneni menee Räyhälälle. Ihan mahtava blogi!

Räyhälä
Räyhälä

Itse olen jo tämän kunnian kerran saanut, mutta kiitos kuitenkin :)

Minja Koskela
Bluestocking

Tajusinkin sen heti kun olin äänen antanut. Mutta hyvä, että kunnia kolahti jo sulle! Meni meinaa oikeaan osoitteeseen!

Alisa W
Suusta suuhun

Mä äänestän ruokablogien nostamista esille!

Ja sitten aivan supersymppis ja AITO uusi sportti(lifestyle)blogi http://www.lily.fi/blogit/homerun , jossa kotiäiti pinkoo pitkin tienvarsia aivan hurjaa vauhtia. <3

TanjaH
Yksi päivä elämästä

Täältä myös ääni omalle blogilleni :) http://www.lily.fi/blogit/yksi-paiva-elamasta 

Kirjoittelen siitä miten kolme vuotta sitten kuntoiluun hurahtanut entinen sohvaperuna ja herkuttelija, reilu nelikymppinen nainen treenaa salilla ja kohti ekaa maratonia. Mukana vilahtaa mietteitä myös terveellisestä ravinnosta ja raakaruoasta ainakin herkkujen muodossa ja muutenkin ihan jokapäiväisestä elämästä. 

Välillä nostan esille Turun seudun ulkoilupaikkoja tai ravintoloita ja myös lomareissujen kohteita ja vinkkejä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

medden blogia on tullut seurailtua jo pitemmän aikaa.Oikein hauskaa ja niin tutun kuuloista elämää siellä(kin) vietellään.Joten iso peukku meddelle.

medde
Medde xoxo

Jee! Kiitoskiitoskiitos <3

Pages

Kommentoi