Aikuisenakin voi oppia skeittaamaan

pauliina.gifOlen aina ihaillut skeittareita ja salaa haaveillut, että osaisin itsekin rullalautailla. Jostain syystä olen kuitenkin uskotellut itselleni, että sellaisten taitojen oppiminen aikuisiällä on lähestulkoon mahdotonta. Kaiken nihkeilyn jälkeen päätin tänä keväänä yolottaa ja antaa itselleni mahdollisuuden. Yrittänyttä ei laiteta!

Sain erään vanhan skeittarin innostumaan harrastuksestaan vuosien jälkeen uudestaan ja samalla opettamaan minulle perusteita. Myös ensilauta järjestyi hänen kauttaan. Ensimmäisten treenien alussa en uskaltanut edes nousta skeittilaudan päälle ilman tukea. Kuitenkin aika nopeasti lautaan jalkojen alla sai jonkinlaisen tuntuman, ja parin tunnin päästä laskettelin jo loivasta mäestä. Yllätyin nopeasta kehityksestäni, ja se jos mikä motivoi jatkamaan. Sitä paitsi ulkona auringonpaisteessa kavereiden kanssa skedeily on hauskinta ajanvietettä!

Kevätpiristykseni on siis… yolota ja skeittaa.

Pauliina, graafinen suunnittelija

Kuva: Sanna Lehto

Viikon haaste: Jaa oma kevätpiristyksesi blogissasi, lue täältä lisää ja osallistu!

Toimitus kertoo kevään kunniaksi omia piristyskeinojaan. Luvassa on muodonmuutoksia, tyylivinkkejä ja muuta, pysy kuulolla!

kevatpiristys_2.jpg

Leikkaa hiuksesi lyhyiksi, se kannattaa.Aamupala saa flirttailemaan. Ai mitä?Pyjama päälle ja töihin!Hyvästi, televisio!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *