Älä vihaa tosi-tv:tä

Toimitus

Tunnistatko kuvan tyypin? Vai sanotko fiksuuden nimissä, että oot nevahöörd Nikosta? Aika moni tunnistaa tyypin ja huvittui kyseisestä lohkaisusta viime viikon Viidakon tähtösissä. Tästä Subin Facebookissa jakamasta kuvasta on tykännyt lähes 20 000 ihmistä ja yli 6700 ihmistä on uudelleenjakanut kuvan Facebookissa.

Draamasarjojen katselun siirtyessä yhä enenevissä määrin nettiin, tositv on yhä vahvemmin se ohjelmatyyppi, jonka äärellä ihmiset kokevat yhteisöllisyyttä telkkua katsellessaan. Nikon tokaisu saattaa hyvin olla yksi kesän tulevista hokemista. Nähtäväksi jää,  mitä Niko sanoo tämän illan jaksossa.

Tosi tv:n yhteisöllisyyteen ja muihin puoliin on tartuttu tänään Wasted Years -blogissa, jossa kirjoitettiin tänään naseva lista oikein hyvine perusteluineen eli 10 syytä olla vihaamatta tosi-tv:tä. Tosi-tv:n parjaaminen on listan mukaan ajanhukkaa. Lue lista täältä.

”Samat ihmiset voivat kokea viihtymistä niin Dostojevskin kuin Sinkkulaivankin äärellä, eikä ole mitään järkeä asettaa vastakkain vakavaa, uskottavampaa viihdettä ja "aivotonta", nopeasti kyhättyä tosi-tv-ohjelmaa, sillä molemmille on varmasti paikkansa ihan yhtä lailla kuin internetissä on tilaa niin Naurunappulalle kuin tiedeyhteisöjen sivustoillekin.”

Kuva: Subin Facebook-sivu

Viidakon tähtöset Subilla tänään klo 21

Mitä tosi-tv:tä sinä myönnät katsovasi?

Kommentit

Esmeralda B (Ei varmistettu)

Mä katson Viidakon tähtösiä ja pullukkaa

marietta

o/ Tosi-tv-narkkari ilmoittautuu. Välillä hävettää, välillä ei. Yleensä hävettää. Mutta ei tarpeeksi, että pitäisin suuni kiinni...

MinEna
Kasvukäyrillä

Nyt kun tuli puheeksi niin kuvan tyyppihän se meidän ruudussa honottaa tällä hetkellä :D 

PSK
Insert Cool Phrase

Kaikki laihdutus- tai muodonmuutosohjelmat. Kokkaus-, muoti-, malli-, vaatesuunnitteluohjelmat. Musiikkiohjelmat ja muut kykyohjelmat. Kaikki menee! Enkä häpeä sitä. Tai siis ainakin yritän olla häpeämättä.

Pimmiainen (Ei varmistettu)

Tietty katon Viidakon tähtösiä Nikon takia. Viime kausi Iholla-sarjastakin meni ohi ja jo monta kautta BB:stä mutta nyt oon taas innostunut realitystä Nikon myötä vaikka en tykännyt hänestä BB:ssä.

Liv
Päiväuniaika

En mitään :< Kuvittelisin silti että voisin katsoa Hurjaa Painonpudotusta, jos tulisi parempaan aikaan :) Kuin myös noita sisustuskilpaohjelmia. 

Vierailija (Ei varmistettu)

tulee niin paljo paskaa että joutuu pakko katoa jotain realitya

Kommentoi