Älä vihaa tosi-tv:tä

niko8414_10151419863186964_1708988672_n.jpgTunnistatko kuvan tyypin? Vai sanotko fiksuuden nimissä, että oot nevahöörd Nikosta? Aika moni tunnistaa tyypin ja huvittui kyseisestä lohkaisusta viime viikon Viidakon tähtösissä. Tästä Subin Facebookissa jakamasta kuvasta on tykännyt lähes 20 000 ihmistä ja yli 6700 ihmistä on uudelleenjakanut kuvan Facebookissa.

Draamasarjojen katselun siirtyessä yhä enenevissä määrin nettiin, tositv on yhä vahvemmin se ohjelmatyyppi, jonka äärellä ihmiset kokevat yhteisöllisyyttä telkkua katsellessaan. Nikon tokaisu saattaa hyvin olla yksi kesän tulevista hokemista. Nähtäväksi jää,  mitä Niko sanoo tämän illan jaksossa.

Tosi tv:n yhteisöllisyyteen ja muihin puoliin on tartuttu tänään Wasted Years -blogissa, jossa kirjoitettiin tänään naseva lista oikein hyvine perusteluineen eli 10 syytä olla vihaamatta tosi-tv:tä. Tosi-tv:n parjaaminen on listan mukaan ajanhukkaa. Lue lista täältä.

”Samat ihmiset voivat kokea viihtymistä niin Dostojevskin kuin Sinkkulaivankin äärellä, eikä ole mitään järkeä asettaa vastakkain vakavaa, uskottavampaa viihdettä ja ”aivotonta”, nopeasti kyhättyä tosi-tv-ohjelmaa, sillä molemmille on varmasti paikkansa ihan yhtä lailla kuin internetissä on tilaa niin Naurunappulalle kuin tiedeyhteisöjen sivustoillekin.”

Kuva: Subin Facebook-sivu

Viidakon tähtöset Subilla tänään klo 21

Mitä tosi-tv:tä sinä myönnät katsovasi?

Kommentit (7)
  1. tulee niin paljo paskaa että joutuu pakko katoa jotain realitya

  2. En mitään :< Kuvittelisin silti että voisin katsoa Hurjaa Painonpudotusta, jos tulisi parempaan aikaan 🙂 Kuin myös noita sisustuskilpaohjelmia. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *