Alennusmyynnit: uhka vai mahdollisuus?

Toimitus

Kesän alennusmyynnit ovat käynnistyneet viimeistään nyt ihan jokaisessa putiikissa. Monelle alennusmyynnit ovat vuosittainen kesätapahtuma, toisille asia, joka kierretään mahdollisimman kaukaa.

Eeva oli ainakin tehnyt pari upeaa löytöä, jotka esitteli Kaikki mitä rakastin -blogissaan. Nudet korkkarit olivat olleet ostoslistalla jo pitkään, ja nyt ne osuivat eteen alennushyllyllä.

Ovatko kesän alennusmyynnit sinulle uhka vai mahdollisuus? Jaksatko kierrellä kaupoissa tai koluta nettikauppojen tarjonnan läpi? Entä mikä on kaikkien aikojen paras löytösi?

 

Kuva: Kaikki mitä rakastin

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Itse en juuri koskaan jaksa lähteä alennusmyynteihin (inhoan sitä ihmispaljoutta enkä jaksa jonottaa sovituskoppeihin); oma shoppailutaktiikkani on ilottoman analyyttinen: kerran-pari vuodessa täsmäisku (olen niin säälittävä että kirjoitan ensin kotona listan siitä, mitä tarvitsen ja merkkaan jopa valmiiksi kaupat, joista ko. tuotteen luultavimmin saan) etukäteen määrätyllä budjetilla. (Juu, en pidä shoppailusta ollenkaan!)

Mahdollisuus. Ehdottomasti.

Kävin viimeviikolla pyörähtämässä aleissa ja tämä vuosi jos joku on sellainen että sinne kannattaa ryysiä. Lama lienee iskenyt myös kauppoihin sillä kaupat olivat täynnä todella laadukkaita merkkejä ja tuotteita (Paljon valikoimaa!) todella runsain aleprosentein. Nyt voi tehdä kyllä todella hyviä löytöjä. Esim. monessa liikkeessä olivat merkkifarkut jo nyt -50%. Itseäni jäivät houkuttamaan ainakin yhdet Levikset  ja g-starit. Kaikkien aikojen parhaasta löydöstä en osaa sanoa sillä olen tehnyt niitä monia. Ehkä yksi farkkutakki jonka olin edellisenä päivänä ostamassa täydellä hinnalla ja päätin odottaa yön yli. Kun aamulla palasin takki oli ihmeekseni ja onnekseni laitettu alerekkiin. Viimeviikolla ostin aivan ihanan Maison ja Scotchin tunikan puoleen hintaan. Sekin on kyllä aivan ihana :)

Toimitus
Toimitus

Ihan saman lama-huomion olemme mekin tehneet!

Mahdollisuus, kun on suunnitelmallinen.

Useimmissa nettikaupoissa on wishlist. Sinne voi kauden aikana viedä ne tuotteet, joita todella haluisi ja tarvitsisi ja sitten vaan ristiä sormet ja odottaa alea. Niin simppeliä. Riskinottaja odottaa vielä sinne viimeiseen alepäivään, kun prosentit on katossa, mutta se on sitten jo kovaa peliä :)

Paras alelöytö on ollut Chloen Bridget-laukku.

Toimitus
Toimitus

Eipä ole ennen tullut kokeiltua noita toivelistoja, mutta tämähän oli ihan loistava vinkki, kiitos! :)

Shelley Draven

Teen itse omat alennusmyyntishoppailuni aina ulkomailla.

On enemmän tarjontaa, mistä valita ja hinnatkin ovat usein paljon kotosuomea huokeampia - jopa alessa. =)

Ei ole varaa hourahtaa harhaan, kun shoppailee kunnolla ulkomailla pari kertaa vuodessa.

Kommentoi