Alexa Chung kohtasi voittajansa British Fashion Awardseissa

Toimitus

Lontoossa juhlittiin maanantai-iltana jokavuotista British Fashion Awards -palkintogaalaa, jossa palkittiin vuoden aikana muodin parissa ansioituneita saarivaltakuntalaisia.Vaan ketkä poistuivat paikalta palkintopystit kainalossaan?

Kate Moss oli illan ehdoton kuningatar. Huippumalli palkittiin kunniamaininnalla vain siitä syystä, että hän on, no, Kate Moss. Alexander McQueenin nahkamekossa edustaneella Mossilla oli muutenkin aihetta hymyyn, sillä mallin tuoreet Playboy-kuvat julkistettiin niin ikään alkuviikosta.

Edie Campbell peittosi Vuoden malli -kategoriassa Cara Delevingnen ja Sam Rollinsonin. Persoonallisesta tyylistään tunnettu Campbell edusti juhlassa Louis Vuittonin farkuissa ja kirjaillussa takissa.

Yleisö äänesti Harry Stylesin vuoden tyylipersoonaksi. Stylesin voitto katkaisi Alexa Chungin komean voittosarjan, sillä Chung on vienyt samaisen pystin kotiin kolmena aikaisempana vuotena.

Burberryn mainoskasvoina toimivat Sienna Miller ja Tom Sturridge jäivät tällä kertaa ilman omia pystejä. Aihetta juhlaan silti löytyi, sillä Burberry nimettiin sekä vuoden muotibrändiksi että vuoden miesten suunnittelijaksi.

Kurkkaa illan muut voittajat ja lisää punaisen maton tyylejä Voguen nettisivuilta.

Teksti: Laura Paananen, jolle iski pieni hiuskateus Sienna Millerin uutta hiusväriä ihastellessa.

Lähde: Vogue UK

Kuvat: Splash News

Kommentit

SARI H.
KOLIBRI

Kate Moss näytti hyvältä, mutta niihän hän aina näyttää.

Kommentoi