Alexa Chung lanseerasi oman muotisovelluksen

alexa_chung4.jpg

Alexa Chung on ehtivä nainen. Sen lisäksi, että Chung on viime kuukausina toimittanut omaa muotidokumenttisarjaansa Voguelle, on tyyli-ikoni kaikessa hiljaisuudessa kehitellyt myös omaa muotiaiheista mobiiliapplikaatiotaan. Tiistaina lanseerattu sovellus tarjoaa käyttäjilleen sekä inspiraatiota, että shoppailumahdollisuuksia, kertoo Telegraph-lehti.

Alexa Chung julkisti uutisen uudesta Villoid-nimisestä muotiapplikaatiostaan tiistaina missäpä muualla kuin Instagram-tilillään. Juuri lanseerattu sovellus yhdistää kätevästi niin Instagramin kuin Pinterestinkin parhaat ominaisuudet, ja antaa käyttäjilleen mahdollisuuden löytää ja seurata muita käyttäjiä, sekä luoda omaa sisältöään erilaisten inspiraatiotaulujen muodossa. Villoid toimii myös suorana ostoskanavana, sillä applikaation kautta pystyy shoppailemaan niin Acnen, ASOSin, Chloen, Burberryn sekä monen muun muotibrändin tuotteita. Chung kuvailee applikaatiotaan leikkisästi “jokaisen naisen omaksi laittautumislaatikoksi”.

Applikaation perustajajäsenenä, idean äitinä ja markkinointikasvona toimiva Chung on selvästi innoissaan uudesta aluevaltauksestaan, sillä tyyli-ikoni tituleerasi itseään lanseerausuutisessa vitsikkäästi Alexa Zuckerberg-Chungiksi. Facebook-perustaja Mark Zuckerbergilta nimeä lainannut Chung lupasi avata myöhemmin lisää myös applikaation mystistä Villoid-nimeä.

Sitä odotellessa kaikki iPhone-käyttäjät voivat ladata Villoid-applikaation App Storen kautta.

Teksti: Laura Paananen, joka toivottaa Alexa Chungille onnea uuteen aluevaltaukseen

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *