Alexa Chung neuvoo: tämä festariasuste pitää jo unohtaa

Toimitus

Alexa Chungin festarityylinäyte vuoden 2014 Glastonburysta.

Nyt kannattaa olla kuulolla, mikäli haluat olla festarityylisi kanssa edelläkävijöiden joukossa. Tyyli-ikoni ja kokenut festarikävijä Alexa Chung neuvoo Fashionistan tuoreessa haastattelussa, mikä suuren suosion saavuttanut festariasuste on jo menneen talven lumia.

Tyylikkään festaripukeutumisen taitava Chung kertoo pukeutuvansa festareille ennen kaikkea käytännöllisesti. Samasta syystä hän ihmettelee, miksi festiripukeutuminsesta on tullut oma trendinsä. Kokeneena Coachella-kävijänä tunnettu Chung myöntää tosin itsekin sortuneensa suosituksi festariunivormuksi muodostuneeseen hippityyliin. Yhtä asustetta tyyli-ikoni ei kuitenkaan suostu enää päähänsä panemaan: nimittäin kukkaseppelepantaa.

“Helkkari sentään, jos näen vielä yhdenkin kukkapannan”, Chung päivittelee Fashionistalle.

Chungia tuskin bongaa tänä viikonloppuna Provinssirockista, mutta hän aikoo osallistua niin ikään tänä viikonloppuna järjestettäville legendaarisille Glastonburyn festivaaleille. Kenen keikkaa Chung odottaa eniten? No, muotiyhteyksistään tunnetun Kanye Westin tietenkin.

Teksti: Laura Paananen, joka ei myöskään haluaisi nähdä enää yhtään kukkapantaa, ei festareilla eikä missään muuallakaan

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

Kommentit

Alisa W
Suusta suuhun

Amen! 

Sunday
We love sundays

Kukkaseppele on enemmän kun ok juhannuksena, kun se on itse tehty (oikeista kukista). Mutta ne pinkki/keltainen/turkoosi/mikälie muoviset kukkapantahärpäkkeet saisi heittää pusikkoon! :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm, voisinkin ostaa kukkapannan… ;))))

Hippi (Ei varmistettu)

No huh-huh! Siinäpä oikee festari-grinch! Muuten Alexa on kyllä aina tyylikäs, mutta kuvassa oleva asukokonaisuus ei ainakaan vastaa mun kuvaa "festarityylinäytteestä".Mutta toisaalta...se on varmasti käytännöllinen siellä VIP-teltassa! Kiva jos ihmisiä kannustetaan kokeilemaan uutta, mutta aika negatiivinen sävy tässä jutussa...Antaa kaikkien kukkien kukkia:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos neuvosta Chung-täti, nyt osaan pysyä erossa kukkapannoista.

What else is there?

Ok, pistän mustan jakun Ruissiin siis :D

 

Kommentoi