Alexa Chung neuvoo: tämä festariasuste pitää jo unohtaa

alexa_chung_0.jpg

Alexa Chungin festarityylinäyte vuoden 2014 Glastonburysta.

Nyt kannattaa olla kuulolla, mikäli haluat olla festarityylisi kanssa edelläkävijöiden joukossa. Tyyli-ikoni ja kokenut festarikävijä Alexa Chung neuvoo Fashionistan tuoreessa haastattelussa, mikä suuren suosion saavuttanut festariasuste on jo menneen talven lumia.

Tyylikkään festaripukeutumisen taitava Chung kertoo pukeutuvansa festareille ennen kaikkea käytännöllisesti. Samasta syystä hän ihmettelee, miksi festiripukeutuminsesta on tullut oma trendinsä. Kokeneena Coachella-kävijänä tunnettu Chung myöntää tosin itsekin sortuneensa suosituksi festariunivormuksi muodostuneeseen hippityyliin. Yhtä asustetta tyyli-ikoni ei kuitenkaan suostu enää päähänsä panemaan: nimittäin kukkaseppelepantaa.

“Helkkari sentään, jos näen vielä yhdenkin kukkapannan”, Chung päivittelee Fashionistalle.

Chungia tuskin bongaa tänä viikonloppuna Provinssirockista, mutta hän aikoo osallistua niin ikään tänä viikonloppuna järjestettäville legendaarisille Glastonburyn festivaaleille. Kenen keikkaa Chung odottaa eniten? No, muotiyhteyksistään tunnetun Kanye Westin tietenkin.

Teksti: Laura Paananen, joka ei myöskään haluaisi nähdä enää yhtään kukkapantaa, ei festareilla eikä missään muuallakaan

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

Kommentit (6)
  1. Ok, pistän mustan jakun Ruissiin siis 😀

     

  2. Kiitos neuvosta Chung-täti, nyt osaan pysyä erossa kukkapannoista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *