Alexa Chung opastaa Tommy Hilfiger-asiakkaita pukeutumaan

Toimitus

Nyt olisi tarjolla tyylivinkkejä todelliselta tyyli-ikonilta. Women’s Wear Daily kertoo, että Alexa Chung on aloittanut erikoislaatuisen yhteistyön Tommy Hilfigerin kanssa. Chung nimittäin jakaa pukeutumiseneuvoja amerikkalaissuunnittelijan nettisivuilla aina tammikuulle saakka.

Alexa Chung toimii Tommy Hilfigerin vierailevana tyyliguruna merkin syys- ja talvisesongin ajan. Chungin tehtävänä on valita Hilfigerin mallistosta omat suosikkinsa ja jakaa ne muotitalon asiakkaille sen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kuukausittain vaihtuvan teeman mukaan valikoituja asuja voi ostaa suoraan Tommy Hilfigerin nettikaupasta ja valikoiduista liikkeistä, joista ne löytyvät valmiiksi Chungin stailaamina. Luvassa on ainakin vinkkejä lämpimään syyspukeutumiseen sekä jouluiseen juhlakauteen.

“ On kunnia-asia, että näinkin merkittävä amerikkalainen muotitalo on ottanut minut siipiensä suojaan”, iloitsi Chung yhteistyöstä WWD:lle.

Tommy Hilfiger ja Alexa Chung ovat toki tehneet pienimuotoista yhteistyötä jo aikaisemminkin. Chung toimi nimittäin Hilfigerin some-vastaavana New Yorkin muotiviikoilla järjestetyn muotitalon kevätnäytöksen ajan.

Alexa Chungin ensimmäiset syksyiset tyylivinkit ovat nyt luettavissa Tommy Hilfigerin nettisivuilta.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa Alexan vinkkejä erityisesti pikkujoulukauteen

Lähde: WWD

Kuva: Tommy Hilfiger Instagram

Kommentoi