Alexa Chung ryhtyy muotiviikkoreportteriksi

spl678631_010.jpg

Jäikö kutsu tänään alkaville New Yorkin muotiviikoille tälläkin kertaa saamatta? Eipä hätää, sillä pian pääset muotinäytösten eturiveihin it-tyttö Alexa Chungin matkassa. Grazia kertoo, että Chung aikoo kaapata nettiputiikki Mytheresan some-kanavat muotiviikkojen ajaksi.

Huippumuotia myyvä Mytheresa-nettikauppa palkkasi Alexa Chungin sosiaalisen median reportterikseen New Yorkin muotiviikoille. Chung hyppää nettiputiikin some-puikkoihin lauantaina ja raportoi muotiviikkotunnelmistaan kaupan Facebookiin, Twitteriin ja Instagramiin. Luvassa on mielenkiintoisia kuvia, videoita ja päivityksiä suoraan muotinäytösten eturiveistä ja näytöslavojen takahuoneista. Muotimaailman lemmikkinä tunnettu Chung saattaa myös yllättää ja napata kaverikuvan vaikkapa itse Anna Wintourin kanssa.

Sosiaalisen median parissa hääriminen on Alexa Chungille tuttua, sillä hänen Instagram-tilinsä lienee yksi muotimaailman seuratuimmista. Chung tarjoilee kanavallaan tyyli- ja kauneusinspiraatiota, vierailevia julkkisystäviä sekä ripauksen brittiläisen kuivaa huumoria. Mytheresan seuraajille onkin odotettavissa hauskaa seurattavaa.

Alexa Chungin muotiviikkoseikkailut löydät Instagramista käyttäjätunnuksen @mytheresaprgirl alta.

Teksti: Laura Paananen, joka jää odottelemaan erityisesti Chungin räpsyjä muotiviikkojen villeistä iltakemuista

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Oh Alexa! Innolla odotetaan täälläkin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *