Alexa Chung toimittaa muotidokumenttisarjan

alexa_chung2.jpg

Tyyli-ikonina sekä muodin ja median monitoiminaisena tunnetulla Alexa Chungilla on missio: hän aikoo selvittää, miltä näyttää muotiteollisuuden tulevaisuus. Vastauksia kysymykseen seuraa uudessa muotidokumenttisarjassa, jonka Chung toimittaa yhteistyössä britti-Voguen kanssa.

Sarja julkaistaan Voguen YouTube-kanavalla syksyllä, ja sitä varten Chung haastattelee niin huippusuunnittelijoita, muodin sisäänostajia, toimittajia kuin alan opiskelijoitakin. Laajan katsauksen on tarkoitus esitellä teollisuuden eri puolia ja avata katsojille muotimaailmaa pintaa syvemmältä.

Muoti ei ole vain pinnallista hömpötystä, muotiviikkoja ja samppanjaa. Teollisuuden parissa työskentelee valtaisa joukko fiksuja ja luovia ihmisiä, joiden ammattitaito usein hukkuu kaiken glamourin keskelle”, Chung selventää dokumenttisarjan esittelyvideolla.

Vaikka Chungilla onkin dokumenttisarjansa suhteen selkeä visio, haluaa hän silti ottaa huomioon myös katsojien toiveet. Voguen lukijat saavatkin jättää lehden YouTube-kanavalle kysymyksiä, joita Chung aikoo esittää muodin ammattilaisille. Ei siis muuta kuin kyselemään.
 

Teksti: Laura Paananen, joka haluaisi kysyä muotisuunnittelijoilta, mistä he ammentavat inspiraatiota ja aikaa parhaimmillaan jopa kahdeksaan mallistoon vuodessa.

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *