Alicia Keysista uusi Givenchy-kasvo

spl744461_010.jpg

Givenchy-suunnittelija Riccardo Tisci rakastaa muusikoita. Hänen lähipiiriinsä kuuluvat muiden muassa Kanye West, Beyoncé sekä Givenchyn mainoskampanjakasvoihin Erykah Badu. Nyt Womens Wear Daily kertoo, että Tisci on löytänyt uuden muusikkomuusan. Seuraavana Givenchy-kasvona nähdään Alicia Keys.

Alicia Keys on palkattu muotitalon syksyllä lanseerattavan parfyymin mainoskasvoksi. Toistaiseksi tuoksusta ei ole kerrottu julkisuuteen muuta kuin lanseerausajankohta. Mikäli Girl on Fire -laulajan valinta kampanjakasvoksi vihjaa jotain, luvassa saattaa olla hyvinkin tulisia tuoksuja. Uutta albumia työstävä Keys on innoissaan uudesta mainospestistään.

“Olen otettu, että saan esitellä maailmalle uuden Givenchy-tuoksun”, laulaja sanoo.

Givenchyn suosikkimuotitalokseen nimeävä Keys liittyy mainosdiilinsä myötä nimekkääseen seuraan. Givenchyn tuoksukasvoina ovat aikaisemmin poseeranneet esimerkiksi Amanda Seyfried, Justin Timberlake ja Liv Tyler. Syyskuussa lanseerattava mainoskampanja on Alicia Keysin ensimmäinen korkean profiilin muotidiili.

Teksti: Laura Paananen, joka nyökyttelee hyväksyvästi tälle uutiselle ja jää innolla odottamaan ensimmäisiä maistiaisia sekä kampanjasta että parfyymista

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *