Aloitko haikailla exän perään? Tee näin

tumblr_o1hgkd2IPt1to8zhoo1_400.gif

 

Tunnelmointi, pimeys ja kynttilät voivat aiheuttaa ikävää entisen rakkaan perään. Mikä avuksi kun vanha suola janottaa?

 

1.      ”Yhyy! Ehkä luovutin liian nopeasti?” Todennäköisesti et. Sille on syynsä, miksi suhde on päättynyt. Jos se olit sinä joka lähdit, niin muistele syitä miksi lähdit. Jos sinut jätettiin, niin entinen kumppanisi ei ollutkaan sitoutunut sinuun. Miksi haluaisit olla ihmisen kanssa, jolle et ollut ykkösprioriteetti?

2.      ”Ääh! En ikinä löydä enää rakkautta!” Ei, ei, ei ole totta. Kyseessä ei ollut ”elämäsi ainoa tilaisuus”. Niitä uusia mahdollisuuksia on löydettävissä, kunhan olet itse löydettävissä. Liity deittipalveluihin, mene treffeille ja hanki uutta näkökulmaa. Treffien jälkeen voit onnitella itseäsi, että ainakin uskalsit ja seuraavalla kerralla se on jo helpompaa.

3.      ”Nyyh, tämä itku ei lopu ikinä!” Anna itkun tulla vaan. Mennyttä suhdetta saa surra. Kipu on merkki siitä, että olet elossa. Jos taas jokin vanha hyvä muisto saa kaipaamaan entistä, kertoo se siitä, että sinulla on mahdollista tuntea myös iloa tulevaisuudessa. Loppu onkin omaa rohkeuttasi.

Asiantuntijavinkit antoi rakkausvalmentaja Mia Halonen

Teksti: Anne Kantola GIF: dunesea.tumblr.com

Sen sijaan, että haihattelet menneissä voisit katsoa palkittuja tv-sarjoja tai pohtia uusiksi käsityksesi parisuhteesta

Kommentit (1)
  1. Lisäksi voi katsoa romanttisia komedioita ja TV-sarjoja ja olla päättäväisesti sitä mieltä, että minäkin vielä joskus ja kyllä ansaitsen parempaa. 

    Voit myös hakea tukea ystäviltä ja moittia eksää oikein kunnolla. Salaa pimeässä sitten pehmennät itsellesi moitteen sanat, mutta heikolla hetkellä ystävä auttaa haukkumaan. 

    Voit myös keskittyä itseesi. Hmmm.. tehdä kaiken sen, mistä sinkkuja kadehdit ollessasi parisuhteessa. 

    On aika surra ja kieriskellä epätoivossa ja sitten on aika ajatella positiivisesti uutta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *