Angelina Jolie suunnitteli kengän yhteistyössä Christian Louboutinin kanssa

spl769788_022.jpg

Mitä saadaan aikaiseksi, kun muotimaailman tunnetuin kenkäsuunnittelija ja tänä kesänä valkokankailla katsojia pelotellut näyttelijä lyövät hynttyyt yhteen? Se selvinnee syksyllä, kun Angelina Jolie ja Christian Louboutin lanseeraavat yhteistyössä suunnittelun kenkämallin.

Elle-lehti uutisoi, että yhteistyöprojektin tuloksena syntynyt Malangeli-kenkämalli saapuu ennakkomyyntiin lokakuussa. Kyseessä on Louboutinin nimikkopunainen kenkäpaholainen, joka on suunniteltu erityisesti valkokankaiden pahattaret mielessä. Kengän on tarkoitus vangita elokuvamaailman pahisnaisten “kieroutunut viehätys”.  Malangeli-kiilakorkokengästä erikoisen tekee sen pohjasta nouseva savumaisen kaareva, käännetty piikkikorko. Christian Louboutin kertoo Ellelle, että työskentely Angelina Jolien kanssa oli pelkkää iloa.

“On todella jännittävää työskennellä henkilön kanssa, jolla on erittäin vahva visuaalinen silmä ja suuri persoona”, suunnittelija kertoo.

Idea yhteistyöhön syntyi kenties Jolien tuoreen Maleficent–Pahatar -elokuvan tiimoilta. Vaikka kaksikko ei suoranaisesti myönnä Jolien roolihahmon toimineen Malangeli-kengän esikuvana, voi selvän yhdennäköisyyden havaita Christian Louboutinin Instagramissa julkaisemasta ennakkokuvasta.

 

Teksti: Laura Paananen, joka ennustaa tästä rajoitettuna eränä valmistettavasta kenkämallista tulevaisuuden keräilyhittiä

Lähde: Elle UK

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *