Anna meille palautetta!

Arvontakuva_0714_2_ISO.jpg

Heinäkuun Trendi ilmestyi vasta kolme päivää sitten, mutta jo nyt sähköpostimme pursuaa palautteista. Kiitos niistä, sekä risuista että ruusuista! Kuulemme mielellämme, mitä mieltä olette käsissänne olevasta lehdestä tai ruuduillanne loistavasta Lilystä. Palautteen antajien kesken myös arvotaan joka kuukausi kosmetiikkaa. Seuraavaksi jollekin teistä lähtee L’oréalin meikkipaketti!

Palautteen antaminen onnistuu helposti täällä, ja voit kerto meille mitä vaan: Mistä tykkäsit? Mikä ärsytti? Entä miten kehittäisit lehteä? Mistä tai kenestä haluaisit lukea jutun?

Vaikkapa näin:

Löysin vasta tämän sivuston. Satuin kuulemaan kaupassa lehtihyllyllä, kun joku huudahti kaverilleen: ”ihanaa, uusi Trendi on ilmestynyt!” Innostus herätti mielenkiintoni ja menin katsomaan, mitä Trendin sivuilla on. Päädyin tänne Lilyn puolelle. Lupaavalta näyttää, ainakin blogit vaikuttaa tosi hyviltä!
Tytti

Ihana lehti! Tilasin pitkän tauon jälkeen ja pidän todella. Taitaa olla yleispätevä lehti 2050-vuotiaille, sillä itse olen jo 40. 🙂
Taija

Ei ei ei!  En olisi missään nimessä halunnut joutua todistamaan esteettisen kauneuskirurgian puolustuspuhetta Trendistä. Miten voitte samassa lehdessä kannustaa lukijoitanne uskomaan itseensä ja löytämään oman tyylinsä ja äänensä, ja samalla antaa ymmärtää että 29-vuotiaan otsarypyt vaativat botoxia? Ensi numeroon haastattelu naisesta ryppyineen, ja ehkä annan anteeksi tämän lapsuksen.
Sari

Kommentit (2)
 1. Moikka Sonja!

  Harmillinen juttu! Mutta hätä ei ole tämän näköinen 🙂

  Voitko laittaa vaikkapa minun sähköpostiini julia.thuren@a-lehdet.fi tilauskoodisi ja yhteystietosi, niin meiltä tsekataan, ettei koodia ole sattumalta jo käytetty.

  Aurinkoisin terkuin,

  Julia

 2. Moi! Heinäkuun Trendin irtonumero-ostajan piti saada tilattua seuraava numero lahjaksi osoitteessa trendi.fi/kesa. Jostain syystä lehteni takakannessa ollut tilauskoodi ei kuitenkaan kelvannut. Mikäköhän mättää?

  – Sonja

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *