Anna palautetta elokuun Trendistä ja voita palkinto!

TD0815_MUOTI-INSPIS.jpg

Elokuun Trendissä pukeudutaan pastelliin ja kerrotaan muun muassa seuraavat viisaudet:

”Tajusin, että jos en koskaan sano ääneen, kuinka pahalta muiden rumat sanat minusta tuntuvat, hyväksyn ne hiljaisesti.” (Maria Veitolan kolumni, s. 12.)

”Jos todella uskoo yksilönvapauteen, samat oikeudet pitäisi sallia myös kumppanille.” (Individualistisia parisuhteita käsittelevä juttu, s. 41.)

”Kuinka moni suhde voisi paremmin, jos purkaisimme työpaikan ärsyttävät asiat työkavereiden kesken? Ystäväsi ei luultavasti samastu siihen, kuinka surkea firmasi tietojärjestelmä on.” (Juttu, jossa käsitellään eri maiden työkulttuuria, s. 46.)

”Se ei ole vielä todellista kierrättämistä, että myy vanhat vaatteensa pois kirpputorilla. Myös omat vaatteet pitäisi ostaa käytettyinä tai kierrätetyistä aineista tehtyinä.” (Juttu, jossa kerrotaan, kuinka kirppiksistä tuli muotia, s. 63.)

Me olemme syystä ylpeitä elokuun Trendin viisauksista, mutta nyt haluaisimme kuulla teidän mielipiteenne. Mikä ihastutti? Mikä ärsytti? Mitä olisit tehnyt itse toisin? Entä mistä aiheista haluaisit lukea seuraavissa numeroissa lisää? 

Arvomme kaikkien 1. syyskuuta mennessä vastanneiden kesken Rimmel-meikkipaketin. Palautetta pääset antamaan täällä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *