Anna palautetta etusivun uudesta kategoriajaosta

seasonalyoga_13401636_preview.jpg

 

No niin, Lilyn freesattu etusivu on ehtinyt komeilla pari päivää näytöillänne. Uudet kategorialistaukset rakennettiin lilyläisten toiveiden mukaisesti, mutta tämä ei jää tähän!

Haluamme kuulla, mitä mieltä olette etusivusta. Mikä siinä on hyvää? Entä tekisitkö jotain toisin? Olemme hyvin kiitollisia palautteesta, sillä se tekee Lilystä aina vain paremman paikan blogata ja lukea blogeja.

 

Mitä mieltä olet Lilyn etusivun kategoriajaosta?

 

Kerro palautteesi joko tämän postauksen kommentetihin tai lähetä se sähköpostilla täältä.

 

Kuvan valitsi Julia, joka toivoo, että sitä katsoessa tulisi alitajuisesti sellainen olo, että tekee mieli antaa toimitukselle enemmän ruusuja kuin risuja, mutta joka hyväksyy myös risut, koska niistä voi tehdä vaikka joulukranssin!

 

 

 

Kommentit (31)
  1. Mulla olisi pieni ehdotus noihin kategorioihin, joita voi valita postaukseensa tagiksi (vai miksi niitä kutsutaan)… 

    Siis kun täälläkin on jokunen hääblogi ja itse ainakin koen tosi vaikeeksi valita hääaiheiselle postaukselle kategoriaa. Onhan se tavallaan ”Rakkaus ja suhteet”, mutta tavallaan ei. Kun häissä on niin montapuolta niin olisiko mahdollista että olisi vaikka suhteet kategoriassa oma kohtansa Häät tai Kihlaus ja häät tmv.

    Voi olla että tyhmä idea, mutta itse kärsin tuon kategorian valitsemisen vaikeudesta.

  2. Itse olen lakannut käyttämästä etusivua, kun on niin sekavan oloinen ts. joutuu selaamaan alaspäin tosi paljon, että löytää jotain mikä itseä kiinnostaa. 

    Samaa mieltä monen kanssa tuosta sekameteli-osiosta, että sen voisi jaotella vähän vielä osiin. Vaikka suhteet/hyvinvointi ja puheenaiheet/työ. Tosin tämä tekee vain sen, että etusivu pitenee ja silti joutuu rullaamaan tosi paljon löytääkseen haluamansa, mutta ehkä tällein saisi useampi hyvä bloggaaja postauksensa näkymään. Nyt moni hyvä vähän tuntemattomampi hukkuu tuonne sekamelskaan.. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *