Anna palautetta uudesta Trendistä ja voita vuosikerta

Toimitus

Toimituksen maililaatikko täyttyi palauteviesteistä, kun uusi, entistä parempi Trendi ilmestyi tiistaina. Mutta haluamme kuulla vielä lisää!

Kerro siis tämän postauksen kommenteissa, mitä olet mieltä maaliskuun lehdestä. Mikä oli lempijuttusi? Mitä pidit uusista palstoista? Mitä toivoisit lisää? Mikä olisi voinut olla vieläkin parempaa?

Yksi 12.3. mennessä vastanneista palkitaan Trendin vuosikerralla.

 

Muun muassa tätä mieltä uudesta Trendistä on oltu:

"Ai että! Ihanan freesi ulkoasu. Taitto hiveli silmää, ja fontit ovat suorastaan suloisia. Lehti tuli jälleen luettua läpikotaisin. Trendi piristi kohmeloisen päiväni." -  KHN

"Hiusten kasvatus on ikuisuusprojekti! Uusi Trendi on raikas, selkeä ja täynnä kivoja täsmävinkkejä." - MaiKu

"Ostin irtonumeron heräteostoksena rankan työpäivän jälkeen torstai-illan iloksi. Odotin kovasti kevään muotia käsitteleviä juttuja, mutta ne olivat pieni pettymys. Tietty oli mukava lukea, mitä kaikkea muotirintamalla taas tapahtuu, mutta olisin kaivannut vielä enemmän kuvia ja stailauksia. Valkoinen t-paita-juttu oli mielestäni ehkä lehden paras muotijuttu." -  Empuli

"Kylläpä toi uusi kansifontti  näyttää vanhanaikaiselta! Koko kansi on itse asiassa kuin flash back ysärille. No, toivottavasti se oli tarkoituskin." - Maira

"Oi sitä ihanaa tunnetta kun Trendi pomppaa postilaatikosta sisään! Pidin erityisesti lehden uudesta ilmeestä. Maria Veitolan kolumni naisten kateudesta sai pysähtymään kunnolla ja miettimään omaa suhtautumista muiden menestykseen." - Janu

 

Kommentit

Maria Hakkala

"Se toinen mielitiettyni" -jutun kuvituksessa on toisena mallina Criminal Minds-sarjasta tuttu Matthew Gray Gubler (Dr. Spencer Reid). Tämä tv-sarjabloggaaja on onnellinen uudesta Trendistä jo ihan tämän bongauksen takia. <3

Jenni H.
Terävät hampaat.

Ai se todellakin oli se mies! Se vaivasi minua ihan hirveästi kun luin sitä juttua. :D

Joannaa (Ei varmistettu)

Ihanaa, että kehitytte! Aluksi uusi ulkoasu vaikutti sekavalta, mutta kun juttuja syventyi lukemaan, tuntuivat uudistukset loksahtavan paikoilleen.

miakuusisto (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

Oi :) hmm.. mä tunnustelen paljon tunnelmaa, ja jotenkin nyt oli ns. uutta, mutta "vankempaa" ammattitaitoa, samalla enemmän iloa ja rentoa otetta ♥ Kiitos :)) osaajia olette isolla O:lla!

riikka1234 (Ei varmistettu)

Kannesta en hirveästi tykännyt, jotenkin se näytti liikaa jonnekin 80-luvulle kuuluvalta. :) Sisältö oli kyllä edelleen erinomaista ja nyt lehden ulkoasu (sitä kantta lukuunottamatta) on mielestäni entistä tyylikkäämpi.

minttumari

Ihan jees, mutta mikä ihme juttu sivun 18 "Pane lisää veronmaksajia" oli? Jos sen oli tarkoitus olla hauska pakina, se epäonnistui sekavuudessaan täysin. Jos sen oli tarkoitus olla hyvin perusteltu uusi näkökulma seksiin tai kansantalousasioihin, sekin epäonnistui totaalisesti. Jos sen oli tarkoitus olla sovinistinen "paneminen ilman kortsua on kivaa eikä aiheuta sen kummempia fyysisiä seuraamuksia meille miehille, joten naiset raskaaksi kansantalouden eteen!" niin se onnistui. Miksi tällainen yläastetasoinen "mielipide" sitten halutaan julkaista nuorten aikuisten naisten lehdessä, jäi minulle arvoitukseksi.

santtu20 (Ei varmistettu)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=791884220839430&amp;set=a.583850...

kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa, ja teillä se on myös usein toisinpäin, elikkä taitavasti tehty, silmää hivelevä ulosanti ja paaaaaaaaljooooon sisältöä!Kiitos ihanasta lehdestä!!!!

santtu20 (Ei varmistettu)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=791884220839430&amp;set=a.583850...

kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa, ja teillä se on myös usein toisinpäin, elikkä taitavasti tehty, silmää hivelevä ulosanti ja paaaaaaaaljooooon sisältöä!Kiitos ihanasta lehdestä!!!!

Sonjus (Ei varmistettu)

Kannesta tuli vähän värinää 80-luvulle..mutta alun jälkeen tuntui hyvinkin kodikkaalle lehden parissa. :)

pipsu (Ei varmistettu)

Tykkäsin! Uudesta Trendi-fontista tuli mieleen ysikytluku, Revlon ja Mavala.

Omppunen (Ei varmistettu)

Uusi Trendi oli visuaalisesti ja kanttaan myöten aika vahva muistuma lukioaikojeni elikäs 90-luvun Trendeistä, joita kahlasin hartaudella läpi, jo silloin. Mutta en laske seikkaa miinukseksi, kivahan se on vanhaa fiilistellä ja kierrättää, tässäkin asiassa. Kauneus- ja muotisivut olivat nannaa, uudessakin tyylissä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Rehellisesti sanottuna vanhempi trendi oli ehkä parempi. Tämä "uusi" trendi on tyyliltänsä jotenkin vanhanaikaisempi. Muutokset ei kuitenkaan olleet onneksi radikaaleja. Trendi pysyttelee vieläkin mun lempparina.

Tykkäsin paljon "Se toinen mielitiettyni"-jutusta, siinä pettämisasiaa käsiteltiin jotenkin ihan uudesta näkökulmasta. "Riisutut" oli myös kiva, joskin en ollut samaa mieltä kirjoittajan kanssa. Eeva Kolun palsta on ihana. Yleisesti ottaen muotijuttuja voisi olla vähemmän ja hyvinvointijuttuja enemmän. Monettakohan kertaa kerroitte miten kannattaa pukea valkoinen t-paita?

Laurel Wreath

Tämä lehti oli kuin täsmäisku minulle uraneuvoineen, maksimalismi-, Olavi Uusivirta- ja "sano kyllä treffikutsulle" -juttuineen! Ja okei, myös pähkinävoikeksiohje lämmitti sydäntäni suuresti... Muotijutuista tykkään edelleen kovasti "näin puet" -osioista - tässä lehdessä innostuin sekä valkoisen t-paidan että nahkahousujen stailausvinkeistä ja haluaisin päästä kokeilemaan niitä heti!

SARI H.
KOLIBRI

Olisi kiva jos olisi glamour kuvia, vaikka vintage vaatteita, iltapukuja ja hattujakin

kuvissa.

Jessii (Ei varmistettu)

Olin hieman pettynyt lehteen. Ostin sen pitkästä aikaa ja kun lehteä alkoi lukemaan, niin joka toisella sivulla oli joku mainos. Käänsi sivua, mainos, mainos, mainos... Ja ne sivut joissa oli jotain, oli sekavat, pientä tekstiä siellä täällä. Tuntui, että sitä asiaa, muotia, kauneutta, terveyttä oli lehden sisällä tosi vähän.

Eveeeeeeeeeeeeeeeee (Ei varmistettu)

Kansifontti on tosiaan aika ysärihenkinen. Kolumnit ovat hyviä, samoin "Se toinen mielitiettyni" -juttu.

Some (Ei varmistettu)

Kansi näytti tosiaan vanhanaikaiselta, mutta minua se ei ainakaan haittaa! Suhtaudun uudistuksiin hiukan epäillen ja nytkin selailin lehteä ensin hiukan varauksella, mutta hyvin pian uppouduin lehteen täysin. Luin kaikki jutut ja inspiroiduin muoti- ja kauneussivuista valtavasti. Jotkut sivut (esim. 15-16) olivat sekavaa sillisalaattia. Eikö Tero K. enää kirjoita koko sivun kolumneja? :( Mutta joo, kaiken kaikkiaan hyvä lehti, edelleen lempparini.

PS. Ihastuin sivun 34 vaaleaan H&amp;M:n takkiin. Onko se sama kuin tämä:
http://www.hm.com/fi/product/19142?article=19142-A
Koska lehdessänne se näytti paljon paremmalta... Harkitsen kuitenkin takin tilaamista.

lottawantsitall

Muotijutut oli mielenkiintoisia, käytännöllisiä ja laajoja (tosin niitä ei voi koskaan olla liikaa!), ja kuvat kauniita. Tykkäsin myös uusista fonteista ja kannesta :)

Miinusta annan kuitenkin samasta asiasta kun tuolla ylempänä jo lukikin, että lehti oli vähän sekavaa luettavaa, kun samalla aukeemalla oli useita pieniä juttuja ympäriinsä. En oikeen osannut päättää missä järjestyksessä tekstit pitäsi lukea.

Mutta peukut on pystyssä mulla ainakin jokatapauksessa, jatkakaa samaan malliin! ♡

Asta O. (Ei varmistettu)

Trendi on täydellinen. Trendi on mallikelpoinen, laadukas, luotettava, aito, luonnollinen. Trendi-lehti puhuttelee, Trendi-lehti pakottaa ajattelemaan. Trendi antaa uusimmat niksit hurmata maailma! Trendi saa hymyn huulille. Trendi innostaa ja inspiroi. Trendi opettaa. Trendi on ystäväni huonoinakin päivinä. Luotan Trendiin. Trendi tuo päiviin mielekkyyttä. Trendi on onneni, jonka olen löytänyt ja pidän siitä kiinni, tiukasti, lehteä rypistelemättä.

tuulipaa (Ei varmistettu)

Tykkäsin uudesta Trendistä! Ylipäänsä se, että lehden kehitykseen panostetaan, sai heti arvostukseni Trendin puolelle. Tuntuu, että monet naistenlehdet alistuvat kirjoittamaan niistä vuosittain toistuvista teemoista ja ulkoistamaan toimituksellisen työn bloggareille. Uskon että jos Trendi jatkaa oman tiensä kulkemista, se pysyy aallonharjalla vielä pitkään!

Vaikka ulkoasun ajoittainen päivittäminen on tärkeää, lehteä lukiessa tuntui siltä, että jokainen sana ja ilmaisu oli tarkkaan harkittu. Siitä tykkäsin erityisesti. Muutamia ihmetyksen aiheita kuitenkin löytyi:

-Petra Koivisto on ihana, mutta olkaa tarkkoina valitsemienne testi-trendien kanssa, joohan? Hame+housut -kombo ei varmasti ollut kovin monen mieleen
-Oliko "matalat sandaalit" -juttu pakko saada helmikuun lehteen?

Aurinkoa,
T

Tilasin Trendiä joskus pari vuotta sitten, mutta lopetin tilauksen kun se ei herättänyt mitään intohimoja. Nyt kuitenkin jo heti kun kauppaan astuin muissa asioissa ja näin vaaleanpunaisen kannen tiesin, että nyt muuten ostan pitkästä aikaa.

Minun lempijuttuni oli Minimalismin jälkeen. Se innostu minua niin paljon, että ensimmäistä kertaa harmitti kun en ole aktiivi bloggari, jossa voisin pureutua kiinnostavaan aiheeseen enemmänkin! 

Uusia palstoja en juuri osaa kommentoida, kun kaikki tähän mennessä on hyvin uutta ;) 

Toivoisin lisää pidempiä juttuja, tykkään niiden lukemisesta, ja nyt tuntui, että niitä ei ollut riittävästi.

 

lindak (Ei varmistettu)

Uudessa Trendissä oli paljon hyvää, vaikka kannessa oli liikaa tavaraa ja alkupään lehti meinasi aiheuttaa päänsärkyä (kuten uudistuneen Imagen ekat sivut), muttei aiheuttanut kuiteskaan.

Sellaista että:
Veitolan kolumni oli saanut arvoisensa lookin.
Kartastenpään jutut toimi paremmin tiiviimmässä muodossa.
Kuvat Taylorista, Mossista vuonna 1993 ja Bessette Kennedystä oli ihania = historia toimii.
Olavi Uusivirran taiteen määritelmä oli painettu lehteen.
Sisko Savonlahden Riisutut aiheutti mietintöjä siitä, miksi Ciaran seksikkyys (ja myös toisinainen vaatteiden vähyys) ei tunnu väärältä tai laskelmoidulta, vaan pelkästään seksikkäältä ja erittäin hyvältä verrattuna jutussa mainittuihin kanssasiskoihin.
Petra Koiviston asut!
Kuukauden tyylimuusa, resepti ja koti olivat (ovat aina) tunnelmaltaan aivan parhaita palstoja.
Kosmetiikkaputelit, joihin oli kuvissa ravisteltu kuplia!
Kestävyyslaji oli erittäin vakuuttava hiusjuttu.
Oli kiva saada tietää, että Gavaldalta on käännetty uusi romaani.

Sitten:
Pääkkäri-sivua saa selkeyttää.
Se toinen mielitiettyni -juttu ei herättänyt kauheasti tunteita.
Liisa Jokisen maksimalismin julistus jäi melkein lukematta, koska jutun ulkoasu oli niin hallitseva (luotaantyöntävä).
Eteenpäin! -juttua en ole vieläkään lukenut, koska ura/työ -artikkeleita on ollut jo liikaa. (Bongasin kuitenkin Tuulia Syväsen, jee!)

Kiitos, että olette kiinnostuneita palautteesta.
Onnea kaikille tekijöille uudesta Trendistä!

matu (Ei varmistettu)

Tykkään siitä, että Trendi on lehden lisäksi esim. Instagramissa, mutta vähänkö otti koville viimeiset päivät odottaa uutta lehteä, kun sitä hehkutettiin joka paikassa ennen ilmestymistä! Mutta kannatti odottaa :) Freesi, kivan värinen ja upean graafinen kokonaisuus! Fontit sopivat hyvin tyyliin ja uusi logo on silmää miellyttävä.

Jotain miinusta: Pääkirjoitus ja sisällysluettelo hämmensivät, olivat jotenkin liian täynnä... Aluksi -palsta oli ärsyttävä. Taisin sanoa ihan ääneen että "mitä..?" lukiessani sitä. En halua lukea lehdestä sian virtsarakoista ja Karstastenpää oli vain ällöttävä.

Ihanaa kun Veitolasta oli useampi kuva. Näyttäkää toistekin enemmän kuvaustenne tuloksia, eikä vain sitä yhtä parasta otosta. Myös "kulissien takana" -juttuja olisi kiva saada teidän lehden teosta.

Ah. Olavi. Juttu oli oivaltavasti kirjoitettu ja opin siitä jopa uuttakin, vaikka suuri Uusivirta-fani olenkin. Sivut oli upeasti taitettu ja väite-vastaus -tyyli oli hauska. Mutta miksi Olavin toinen kenkä jäi kuvan ulkopuolelle? Graafikko-wannaben silmää haittasi!

Tykkään lukea lehden heti läpi, mutta säästelen joitain makupaloja sopivimpiin tilanteisiin luettavaksi. Nyt oli kuitenkin melkein jokainen juttu juuri minulle ajankohtainen ja kiinnostava. Jes! Valokuvista sain inspiraatiota elämään ja pähkinävoikeksit tulevat olemaan seuraavan vapaapäivän leipomus.

Jatkakaa hyvällä valitsemallanne uudistuksen tiellä!

ikuinen sunnuntai (Ei varmistettu)

Viime aikoina en ole jaksanut juurikaan ostaa lehtiä - tuntuu että lehden selaa muutamassa minuutissa eikä monikaan juttu tunnu lukemisen arvoiselta. Lehdet ovat päätyneet enimmäkseen "sohvapöydäkseni" teekupin alle, torniksi kasattuna.
Mutta tällä kertaa luin lehden pariinkin kertaan, otin muutaman screenshotinkin, jotta muistaisin kaupassa mistä huulirasvasta tai punasta olikaan kyse.
Päätin leipoa tällä viikolla pähkinävoikeksejä ja elämäkin jotenkin sai lehdestä uutta potkua ja uusia ideoita sairastelun jälkeen. Otin myös treffikutsun vastaan vaikka en ollutkaan täysin ihastunut tyyppiin, sillä kuka tietää? Jos lempi ei leimahda hetkessä niin ehkä se ei myöskään kulu hetkessä. Tai ainakin voi oppia jotain uutta ;)

Uudistunut Trendi oli mielestäni kivan freesi: sisäsivujen uusi fontti teki tekstistä jotenkin miellyttävämpää lukea ja esim. kolumnisivu näytti entistä paremmalta. Tykkään, että kaikkien aukeamien ei tarvitse näyttää samalta ja että Trendissä uskalletaan kokeilla erilaisia juttuja taiton suhteen. Lehdestä löytyi paljon kiinnostavaa luettavaa, kuten Se toinen mielitettyni ja uraneuvoja sisältänyt juttu. Lisäksi tykkään muoti- ja hyvinvointijutuista, jotka ovat viime aikoina mukavasti lisääntyneet!

Miinuksena: Kansi ja logo olivat ehkä turhan ysärihenkisiä (vaikka kyllä niihinkin silmä pian tottui) ja alkupuolen sivut/palstat oli taitettu jo vähän liian sekavasti: pientä juttua, kuvaa ja tekstiä siellä täällä eikä lukiessa oikein tiennyt, mihin pitäisi keskittyä. Samaten Aluksi-palstan (vai mikä sen varsinainen nimi nyt onkaan) jutut olivat mielestäni aika turhia, vaikka sinänsä pidänkin "lämmittelysivuista" ennen varsinaisia juttuja. Pidempiä lukujuttuja voisi olla nykyistä enemmän ja lehti voisi ylipäänsä olla hieman paksumpi, jotta luettavaa riittäisi pidemmäksi aikaa.

kaa-kau (Ei varmistettu)

pidän: isommat muotikuvat, vaatteet näkyvät paremmin.

kehitystoive: pidempiä lukujuttuja :) enemmän Saara Sarvaksen kosmetiikkatarinointia. luomukosmetiikkaa ja kasvissapuskaa.

Kommentoi