Anna Wintour sai päälleen sangollisen jääkylmää vettä

Toimitus


Jos olet seurannut viihdeuutisia, olet todennäköisesti jo törmännyt jääsankohaasteeseeen. Villisti leviävä jääkylmä hyväntekeväisyyshaaste on nyt saavuttanut myös muotimaailman. Fashionista kertoo, että viimeisin haasteeseen osaa ottanut silmäätekevä on - uskokaa tai älkää - Anna Wintour.

Jääsankohaasteella kerätään rahaa ALS-tautia tutkivalle säätiölle, ja Wintour vastaanotti haasteen alkuviikosta tyttäreltään Bee Shafferilta. Sääntöjen mukaisesti Wintourin tuli suorittaa haaste 24 tunnin sisällä. Eilen sosiaaliseen mediaan ilmestyikin video, jossa tyylilleen uskollisena aurinkolasit päässään esiintynyt Wintour saa päälleen sangollisen jäävettä. Toisin kuin moni muu julkkis, Wintour suoritti haasteen täydessä vaatetuksessa, joten kylvyn sai paitsi alati skarppi polkka myös muotiveteraanin tyylikäs designermekko. Apua vedenkaatoon Wintour sai perhepiirinsä lapsilta.

Haasteen sääntöihin kuuluu, että suorittaja haastaa mukaan kaksi ihmistä. Tenniksen ystävä Wintour haastoi tennispelaaja Roger Federerin ja näyttelijä Dominic Westin. Jos haastetut eivät vuorokauden sisällä suorita tehtävää, heidän tulee tehdä lahjoitus ALS-säätiölle.

Katso Anna Wintourin jääsankohaaste kokonaisuudessaan Voguen Facebook-sivuilta.
 

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa päivää, kun joku haastaa kuivasampookuningas Karl Lagerfeldin

Lähde: Fashionista

Kuva: Splash News

 

Kommentit

Ideanahan tuossa on lahjoittaa rahaa ALS-järjestöille, toivottavasti Anna Wintour muisti myös tehdä lahjoituksensa eikä vain olla cool ja hip.. Koska kampanjassa mukana olleista julkkiksista vain murto-osa on todellisuudessa tehnyt lahjoituksen.

Jane C.

Juurikin näin - kaunis ajatus ei paljoa säätiötä lohduta. Kuinkakohan moni näistä haasteen saaneista ihmisistä tietää ALS:ista yhtään mitään?

Vierailija (Ei varmistettu)

https://www.youtube.com/watch?v=XLZOjLv0_6k#t=83

Tää on mu lemppari tähän mennessä :D Ja säätiö on kuulemma saanut kerättyä lahjoituksia jo 13 miljoonaa dollaria!

Seregi
Sekaisin Seregistä

Toivottavasti alettaisiin puhua muistakin harvinaisista sairauksista. Esim. Dysplasia Fibrosa.

Kommentoi