Apua, Crocsit ovat muotia! Ja ehkä sinunkin jalassasi ensi kesänä?

christopher_kane.jpg

Lontoon muotiviikkojen yleisö kohahti eilen, kun muotisuunnittelija Christopher Kanen näytöksessä mallit kävelivät lavalle kauniissa kukkamekoissa ja maailman rumimmissa kengissä, eli Crocs-sandaaleissa. En olisi ikinä uskonut näkeväni noita muovihirvityksiä catwalkilla, mutta siinä ne olivat, värikkäillä kivillä ja kristalleilla koristeltuina.

Minua hirvittää – ja kaikki te, jotka vannotte, ettei teitä tulla koskaan näkemään julkisella paikalla Crocseissa, saatte myös luvan kauhistua. Sillä kysy itseltäsi: löytyykö kaapistasi Birkenstock-sandaalit? Jos vastaus on kyllä, olet Crocs-vaaravyöhykkeellä.

Nimittäin ennen Célinen vuoden 2013 kevätnäytöstä Birckenstockit olivat minun ja monien muiden inhokkikengät numero 1. Oliko muka olemassa mitään epäseksikkäämpää kuin järkevät ja jalkaystävälliset saksalaiset terveyssandaalit? Célinen Phoebe Philo keksi kuitenkin yhdistää karvaiset Birckenstock-henkiset sandaalit luksusmateriaaleihin, kuten kiiltävään satiiniin ja silkkiin. Arkisen ja ylellisen yhtälö toimi täydellisesti. Viimeistään silloin, kun malliston kampanjakuvat julkaistiin, muotiväki hurahti Birkenstockeihin, jotka olivat edullinen vaihtoehto huippumuotitalo Célinen sandaaleille. Itse en enää voi kuvitella kesää ilman mukavia luottosandaalejani!

Célinen Birkenstockit laukaisivat uuden trendin muotimaailmassa: käytännölliset ja rumat kengät syrjäyttivät sirot korkkarit, ja olikin vain ajan kysymys, milloin Crocsit, nuo jalkinemaailman inhotuimmat rumilukset, nähtäisiin catwalkilla. Järkyttävän ulkonäkönsä lisäksi ne ovat nimittäin tunnetut mukavuudestaan.

Birkenstockeilla on tosin Crocseihin nähden se etu, että ne henkivät ysärinostalgiaa. Itse ajattelen aina näyttäväni Birkenstockeissani yhtä huolettomalta kuin nuori Kate Moss tässä Corinne Dayn ikonisessa kuvassa vuodelta 1990. En muista nähneeni kellään tyylimuusistani Crocseja.

Tästä huolimatta on aivan mahdollista, että Crocseista tulee ensi kevään trendikengät.

Mitä mieltä sinä olet, käyttäisitkö Crocseja muualla kuin kesämökillä?

 

Psst! Jos Crocsit hirvittävät, tutustu myös Uggin ja Tevan uuteen yhteistyömallistoon. Kaksi ugly-beautiful-kengistään tunnettua merkkiä on nimittäin lyöttäytynyt yhteen ja lanseerannut karvaisen sandaalimalliston. Oudot sandaalit on jo ristitty muotimediassa rumimmiksi kengiksi, jotka maa päällään kantaa. Yhtäkkiä Crocsit eivät enää näytä niin pahoilta…
 

f16-mw-tevaugg-sandal-119-1474294731.jpg

Teksti: Mia Frilander, joka ainakin vielä tässä vaiheessa vannoo, ettei todellakaan pukeudu Crocseihin ensi kesänä 
Kuvat: All Over Press ja valmistaja

 

JOS CROCSIT EIVÄT KOLAHDA, LUE TÄSTÄ, MITÄ MUUTA KEVÄÄN MUOTINÄYTÖKSET OVAT TÄHÄN ASTI TARJOILLEET!

 

 

Kommentit (4)
  1. [[{”fid”:”817884″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”3779″,”width”:”3024″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

    Mun mies on sitkeästi ennustanut tätä jo pidemmän aikaa. Valitettavasti. 

    1. Ahahhahhahhaa!! 😀 😀 😀 Ihan paras kuva! Onko jälkikasvulle hankittu Crocsit?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *