Asiat, jotka on ihan pakko tehdä kesällä 2017

Toimitus

Hei sinä kesästressin kourissa kieriskelevä kesäsuomalainen, älä ainakaan unohda tehdä näitä:


GRILLAA JOTAIN MUUTA KUIN MAKKARAA. Tämän kesän ehdottomia grillihittejä ovat pekoniin kääritty leikattu nurmikko, pekoniin kääritty saunavasta, pekoniin kääritty persuvitsi, pekoniin kääritty raparperikiisseli sekä pekoniin kääritty kinkku, johon on koverrettu kolo, joka on täytetty pekonilla.
 

GRILLAA MYÖS MAKKARAA. Kerran kesässä on hetki, jolloin änkyröinkin lähiruokafitnessvegaani ja suomalainen einesruokateollisuus kohtaavat, sillä kuka suomalaista grillimakkaraa vihaisi – se on kuin vihaisi kuikan huutoa pelityynen järven yllä juhannusyönä.
 

KERÄÄ VILLIYRTTEJÄ. Ihanaa, kun trendikkäät huippukokit ovat keksineet, että maassa kasvavaa vihreää jutskendaalia voi syödä!
 

MENE PORIIN. Jos mieleesi juolahtaa nyt kysyä miksi, olet luultavasti Kokemäen kaupunginjohtaja ja kateellinen.
 

MAJOITU TELTASSA. Leirintäalueet ovat uusi Airbnb, ja teltan lattialla muhkuraisten männynjuurien päällä retkialustalla nukkuminen on uusi Hästens.
 

PANESKELE LUONNOSSA. Luonnoksi lasketaan myös makuuhuone, jonka tuuletusikkuna on auki.
 

PYSY POISSA VARJOSTA. Jos suomalainen menee keskipäivällä varjoon, se on kuin nostaisi kaikki rahansa pankista ja ostaisi niillä fidget spinnereitä.
 

HANKI KESÄALKOHOLISMI. Onneksi maan kattava A-klinikkaketju takaa, että Suomessa on toinenkin keino nauttia kesästä, jos ei tykkää jäätelöstä.
 

HEITÄ TALVITURKKI. Tai ainakin selitä turistille englanniksi, kuinka aiot throw your fur coat.
 

UNOHDA SUOJAKERROIN. Kesällä Suomen värit eivät ole sininen ja valkoinen vaan punainen ja valkoinen. Ja se musta luomi naamassasi on vain kiinnijämähtänyttä, hiiltynyttä grillitassua viime kesältä.
 

KÄY LAVATANSSEISSA. Voi murhe, kun Suomessa on enää VAIN jotain 200 tanssilavaa. Tänään Perähikiäjoen Kökkötraktori-lavalla tanssittavat Pentti Mutahauki & Lantaiset Saappaat.
 

KÄY KESÄTEATTERISSA. Koko kesän Navetta-teatterissa naurattaa kreisi puskakomedia Sukupuoliroolit, jossa juostaan huutaen edestakaisin ja mekkoihin pukeutuneet miehet puristelevat naisia. Pääosissa: Salkkareissa vuonna 1999 näytellyt näyttelijä sekä kunnanhallituksen puheenjohtaja.
 

KÄY FESTAREILLA. Kun festarit ennen tarkoittivat nuorille suunnattua rocktapahtumaa, nykyään festari on yli 35-vuotiaille suunnattu päivätilaisuus, jossa esiintyvät Olli Lindholm ja pari radiojuontajaa ja kaikki pääsevät omiin moottorisänkyihinsä maate.
 

KUTSU TÄTÄ KESÄÄ RAKKAUDEN KESÄKSI. No, ei nyt sentään ruveta liioittelemaan. Ihan hyvä kesä. Vaikka on niitä parempiakin ollut.

 

90-luvulla ei ollut yhtään teennäinen meininki, eihän.
 Lue myös:

Mies, näin vältyt kesällä seksuaaliselta häirinnältä

Ujous ei ole sairaus


 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mun on ihan pakko lopettaa lukemasta näitä sun juttuja töissä. Pelkään, että joku päivä poksahtaa verisuoni päästä, kun joudun aina pidättelemään huutonaurua niin kovasti. 

Laura / Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Kun vuonna 1993 kolmannella luokalla aloitin englannin, oli mun englanninkielinen nimi Helen ihan vaan tämän biisin takia...!

Kommentoi