Asukuvaviikon aloitus, eli toimituksen kirppistuunaaja esittäytyy

maija1.jpg

Ihan alkuun jippii ja ihanaa, miten moni teistä on tarttunut asukuvaviikon haasteeseen! Tänään starttaa asujen esittely myös toimituksen osalta, ja ensimmäisenä vuorossa on toimituspäällikkö Maija, joka kertoo päivän asustaan näin:

”Mekkoni on oikeastaan XL-koon paita, jonka ostin kesällä Seinäjoen kierrätyskeskuksesta. Lyhensin sen hihat ¾-mittaisiksi, ja lopputuloksesta tuli hauskalla tavalla laatikkomainen. Otin erityiskehuna sen, että työkaverini ja tunnettu tyylitaituri Hertta kehui mekkoa ja kysyi, onko se ostettu Cosista. Mekossa on mukavasti tilaa myös koko ajan kasvavalle raskausmahalleni.

Leggingsit  – toinen raskausajan vakiovaate – ovat ihan perus-henkkamaukkaa, ja ballerinat ostin viime vuonna Tokion Mujista. Luottokaulakoruni on kotimaisen Pioni Designin valmistama.”

Ja jos nyt mietit, että mikä ihmeen asukuvaviikko, niin tässä kertaus:

Haastoimme kaikki lilyläiset maanantaina mukaan postaamaan viikon ajan kuvia päivän asuistaan. Voit osallistua vaikka vain yhtenä päivänä ja yhdellä asulla, tai esitellä tyyliäsi koko viikon ajan. Nostamme parhaita asujanne esille myös toimituksen blogissa ja Trendin sivuilla. Muista tägätä asukuvasi hashtagilla #teetrendia: näin se listautuu Tee Trendiä -sivulle, jonne kokoamme lehden tekemiseen liittyviä juttuja.

Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä

Tähän mennessä kertyneitä asukuvia taas näet esimerkiksi täältä. (Tuoreimmat tägäämänne kuvat näkyvät sivun alalaidassa osiossa ”Jaa ideasi ja inspiraatiosi”.)

Kommentit (3)
  1. Maija Kangasluoma
    11.9.2013, 09:21

    Kiitos kaunis, Jenni ja Laura – sekä onnitteluista että mekkokehuista!

  2. Mitä?! Mitä?! Raskausmaha! Oijoi! Kamalasti onnea Maijalle!

    Ja asukin on hieno, tokkiinsa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *