Beckhamin perheessä on nyt kolmas malli

spl728007_005.jpg

Victoria ja David Beckhamin 15-vuotiaalta Brooklyn-pojalta lastenhoito käy leikiten. Tarvittaessa nuorukaisesta kouriutuu myös  malli. Grazia uutisoi Brooklynin tekevän nyt debyyttinsä editorial-mallina.

Brooklyn Beckham nähdään brittiläisen Man About Town -tyylilehden uusimman numeron kansikuvamallina. Kannen lisäksi pikku Beckham poseeraa myös lehden laajassa editorial-kuvasarjassa, jonka on valokuvannut Beckhamien perheystävä ja valokuvaaja Alasdair McLellan. Vaikka kyseessä on miehille suunnattu muotilehti, keskittyy Brooklynin tähdittämä 20-sivuinen muotijuttu tyylikkääseen teinimuotiin. Kuvissa Brooklynin yllä nähdään keväistä miesten muotia ainakin Ralph Laurenilta, Saint Laurentilta ja Supremelta.

Apua muotikuvauksiin Brooklynin ei tarvinnut etsiä kaukaa. Hyviä poseerausvinkkejä jakoivat todennäköisesti iskä David ja pikkuveli Romeo, joka hkäväisi taannoin Burberryn mainoskasvona. Man About Town -lehden päätoimittajan mukaan Brooklynilla on hyvin kehittynyt tyylisilmä, joka on epäilemättä muotiorientoituneen äidin peruja.

Katso Grazian nettisivuilta, miten Brooklyn Beckhamilta sujuu poseeraaminen.

Teksti: Laura Paananen, joka miettii, näyttäisikö Brooklyn paitsi vanhemmiltaan mutta myös James Deanilta

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *