Best Beauty Buy tulee, oletko etsimämme kauneusguru?

BBB_raati.jpg

 

Trendin ja Lilyn terävä kauneusraati kokoontuu pian valitsemaan vuoden parhaat purkit. Yksi nerokas kosmetiikkafriikki mahtuu vielä mukaan. Oletko se sinä?

 

Salaisuuden verho raottuu. Saammeko esitellä Trendin ja Lilyn asiantuntevan Best Beauty Buy -raadin: kauneusgurut, jotka valitsevat vuoden päätteeksi parhaat tänä vuonna lanseeratut kosmetiikkatuotteet.
 

JENNA KÄMÄRÄINEN, TRENDIN JA LILYN KAUNEUSTUOTTAJA
SAARA SARVAS, TRENDIN KAUNEUSAVUSTAJA JA LILYN BLOGGAAJA
JENNY JANSSON, MEIKKITAITEILIJA JA TRENDIN PITKÄAIKAINEN AVUSTAJA
MIIKA KEMPPAINEN, MEIKKITAITEILIJA JA TRENDIN KANSITIIMIN JÄSEN
ANNE KUKKOHOVI, MALLI, JUONTAJA JA SUPERMOOD-IHONHOITOSARJAN PERUSTAJA
 

Jep, harvinaisen vahva kauneusrintama, vaikka itse sanommekin. Yhden paikan jätimme vielä vapaaksi upealle mustalle hevoselle: Trendin lukijalle tai Lilyn tekijälle, joka tuntee kauneustrendit ja kosmetiikkaosastojen uutuushyllyt kuin omat taskunsa.
 

BBB_laiks.jpg

Oletko sinä etsimämme kauneusnero? Hae mukaan näin:

  1. Mieti, mitkä ovat mielestäsi tämän vuoden kolme tärkeintä kauneustrendiä ja kolme parasta kosmetiikkatuotetta.
  2. Kokoa kelasi haluamaasi muotoon, esimerkiksi blogipostaukseksi, Pinterest-tauluksi, kuvakollaasiksi tai vaikkapa paperiseksi inspiraatiotauluksi. Kirjoita otsikoksi Best Beauty Buy ja liitä mukaan hashtagit #bestbeautybuy ja #trendimag. Kas noin, hakemuksesi on valmis!
  3. Lähetä hakemuksesi Trendin ja Lilyn kauneustuottajalle Jenna Kämäräiselle joko sähköisesti jenna.kamarainen(at)a-lehdet.fi (meilin maksimikoko on 1 Mt) tai postitse: Jenna Kämäräinen, Trendi & Lily, 000810 A-lehdet. Muista kertoa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Huom! Jos hakemuksesi on julkinen blogipostaus tai Pinterest-taulu, riittää mainiosti, että lähetät kauneustuottajallemme mailitse yhteystietosi ja linkin postaukseesi tai Pinterest-tauluusi.
  4. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään perjantaina 26.9. kello 12, jonka jälkeen valitsemme Best Beauty Buy 2015 -raadin kuudennen jäsenen, joka pääsee mukaan valitsemaan parhaat Suomessa tänä vuonna lanseeratut kosmetiikkatuotteet. Hänet esitellään myös Lilyssä syys-lokakuun aikana ja Trendissä joulukuussa.

Voilà, antakaahan palaa! Vuoden kreiseimpään aikaan valmistautuva kauneustiimimme odottaa jo postianne.

Psst! Vaikka virallisessa Best Beauty Buy 2015 -raadissa on tilaa vain yhdelle, syksyn edetessä kaikki yhteisömme kauneusneropatit pääsevät avaamaan sanaisen arkkunsa ja kosmetiikkalaukkunsa yhteiseksi hyväksi. Pysykäähän siis kuulolla ja seuratkaa hashgtageja #bestbeautybuy ja #trendimag.

 

Kuvat Paavo Lehtinen, Riikka Kantinkoski, Ville Varumo, Nina Merikallio ja Johanna Kinnari

 

kauneus hiukset meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *