Best Beauty Buy: uusi kauneusguru on valittu

Toimitus

Toimituksen käytävillä supistaan. Maililiikenne käy kuumana. Parin kuukauden päästä Trendi ja Lily julkaisevat Best Beauty Buy -listan vuoden ylivoimaisista kauneusuutuuksista, tököteistä, jotka todella toimivat.

Tänä vuonna halusimme asiantuntevaan Best Beauty Buy 2015 -raatiimme lukijoiden edustajan, kosmetiikkafriikin, joka tuntee kempparin hyllyt läpikotoisin. Löitte meidät ällikällä. Sähköpostimme ja postilokeromme täyttyivät hetkessä pätevistä hakemuksista.

Valinta oli vaikea, mutta nyt se on tehty. Kauneusrintamassamme oli yhden tukkataiturin mentävä aukko. Saammeko esitellä, Best Beauty Buy 2015 -raadin kuudes jäsen: Meeri Mäntylä, trenditietoinen kampaaja, joka tunnetaan parhaiten inspiroivasta kauneusblogista I'd rather hair you now.

 

Jihaa! Miltä nyt tuntuu, Meeri?
"Aivan mahtavalta! Voisin kirjoittaa täyspitkän puheen, mutta tiivistettynä: olen valtavan otettu ja kiitollinen tästä kunniasta. Ehkä jopa ansaitsen itse itseltäni halauksen, hyvää työtä mä!"

Ehdottomasti. Ennen kuin pääset arviomaan purkkeja, puhutaanpa päistä. Kenellä on maailman paras tukka? 
"Rakastan Olsenin siskosten vaaleita ja laineikkaita boho-hiuksia! Ne henkivät elämisen meininkiä."

Anna täsmävinkki syystukalle. Miten saan paremman tukan heti huomenna?
"Laita hiuksiin pesun jälkeen muotovaahtoa tennispallon verran, tyveen ja koko tukan pituuteen. Föönaa hiukset pää alaspäin. Nosta pää ylös vasta, kun hiukset ovat täysin kuivat. Saat mahtavaa volyymia koko loppupäiväksi, perusponnarikin näyttää aivan erilaiselta. Bonuksena hiukset pysyvät pidempään puhtaina, kun ne on föönattu kunnolla irti päänahasta."

Nerokasta. Kiitos!

Teksti: Jenna Kämäräinen, joka haluaa tietää, mikä on sinun lempikauneustuotteesi tänä vuonna. Jaa se Instagramissa ja tagaa kuvasi #trendimag ja #bestbeautybuy
Kuva: I'd rather hair you now

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Mahtava kuulla! Siinä on tukkaguru paikallaan.

merkkari

Hei, kiitos!! :D

nansk

Olisko volyymitukkakikkaan vaahtovinkkejä? Mikä on parhaat tuotteet tähän?

Morsio
Mennään vaan!

Jee, hyvä Meeri! btw, volyymitukkakikka toimii :)

Kommentoi